Flavius Stoican mizează pe greșeala adversarului

Tehnicianul Pandurii Târgu Jiu încă mai crede în salvarea de la retrogradare, dar recunoaște că depinde de jocul rezultatelor. Nu se sfiește să spună că mizează pe greșelile celor cu care se luptă în subsolul clasamentului. Pandurii are luni meci la Iași și speră ca starea de spirit bună din vestiar să se vadă și pe teren.

Antrenorul de la Pandurii încă are un gust amar după meciul cu Voluntari, pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-3. „Am închis subiectul cu Voluntari. A fost o zi nefastă, trebuie să o uităm. Nu contează foarte mult dacă se joacă pe furtună, viscol, soare, vânt sau ploaie. Trebuie să avem determinare și dorință”, a spus Stoican. Acesta vrea punct sau puncte la Iași și speră ca Pandurii să fie ajutată și prin jocul rezultatelor din alte meciuri. „Suntem atenți și la celelalte partide, mai ales la meciul Concordia-ASA Tg. Mureș. Noi, ca să rămânem în Liga 1, depindem și de jocul rezultatelor, dar la fel de adevărat depindem doar de noi. Contează foarte mult ca cei care sunt în competiție cu noi să facă pași greșiți atunci când și noi pierdem. Nu este ușor, dar nu cedăm”, susține antrenorul celor de la Pandurii, care își dorește „un milion la sută“ să rămână în Liga 1.

 Jucătorii fac calcule

Și jucătorii de la Pandurii spun că au încredere în șansa lor. „Suntem pe loc de baraj. Mai avem șanse, vin aceste meciuri cu Concordia și Mureș. Dacă le câștigăm și mai facem un egal suntem aproape salvați. Depindem doar de noi, când intrăm pe teren trebuie să facem tot ce trebuie, să fim concentrați și să eliminăm din greșelile personale”, a spus mijlocaşul Ionuț Cioinac.

Jucătorul și-a făcut deja temele și știe de câte puncte are nevoie Pandurii pentru a se salva: „Noi am vrea să mergem la baraj, dar dacă vom câștiga trei meciuri poate scăpăm direct. Dacă nu putem să ne salvăm direct, o vom face la baraj. Important să rămânem în Liga 1, nu contează cum. Nu este presiune. Fac totul pentru a câștiga meciul cu Chiajna, dar până atunci avem meciul de la Iași“.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: