Fly Project, 3 Sud Est şi Noaptea Târziu cântă la Târgu Jiu

Cea de-a XVIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Târgu Jiu aduce pe Insuliţa Jiului artişti cunoscuţi. Noaptea Târziu, Fly Project şi 3 Sud Est vor cânta pentru târgujieni în ultima zi de petrecere, în data de 27 mai.

Manifestările din acest an cuprind spectacole de muzică uşoară, populară şi folk, acţiuni culturale şi artistice, expoziţii, lansări de cărţi şi un târg al meşterilor populari din Oltenia. Ediţia este dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918, astfel că sunt cuprinse şi activităţi menite să marcheze importanţa pe care a avut-o municipiul Târgu Jiu în luptele din Primul Război Mondial.

Mii de tineri vor participa şi în acest an la Parada Liceelor şi Flash Mob-ul din centrul oraşului. Manifestările de Zilele Municipiului vor debuta în data de 19 mai, cu o caravană a personajelor în Parcul Lido, zona centrală, Parc Debarcader şi zona Artego. În data de 25 mai, pe Insuliţa Jiului va avea loc un spectacolul folcloric susţinut de artiştii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, alături de invitaţii lor: Veta Biriş, Bogdan Cioranu şi Andra Matei.

De asemenea, luni, 21 mai, va avea loc Festivalul naţional de muzică uşoară şi folk „Coloana Infinitului” în Piaţa Prefecturii.

Vizualizări: 1,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: