Fostul comandant al IPJ Gorj, agresat la Scoarța

 Viorel Caragea, fostul șef al IPJ Gorj, a fost agresat, sâmbătă, în localitatea Scoarța. El filma cum erau încărcate într-o camionetă lemne din curtea unei școli, când doi bărbați l-ar fi lovit. Poliția face cercetări. 

"Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, persoane necunoscute sustrag material lemnos din curtea școlii situată în satul Budieni și se manifestă agresiv. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce apelantul se afla în zona Școlii Budieni, din comuna Scoarța și înregistra audio-video cu telefonul personal, cum mai multe persoane încărcau, într-o camionetă, material lemnos din curtea școlii, ar fi fost lovit peste antebrațe, cu palmele, de un localnic de 53 de ani și de ginerele acestuia, in vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, moment în care telefonul personal i-a căzut pe sol, spărgându-i-se folia protectoare.

Din verificări s-a stabilit că materialul lemnos era încărcat de un bărbat, din municipiul Târgu Jiu, pentru a-l reloca tot în curtea școlii, din dispoziția primarului comunei Scoarța. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe și distrugere", anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: