Petrică Mâțu Stoian: Emil Badea este copilul meu

Surpriză de proporții pentru solistul gorjean Emil Badea, pusă la cale chiar de către Petrică Mâțu Stoian. Artistul gorjean s-a văzut nevoit să intervină vineri, în cadrul emisiunii „Dor de cântec gorjenesc” de la Accent tv, moderată de solista Roberta Crintea, la insistenţele lui Petrică Mâțu Stoian, care era invitatul emisiunii.

Badea, deși nu purta costum popular, s-a prezentat în studioul de filmare și a cântat alături de maestrul cântecului popular. „Toată lumea știe că Emil este copilul meu”, a spus Petrică Mâțu Stoian. Nici nu a apucat să termine fraza că a și început o melodie pe care cei doi au mai cântat-o în duet acum multă vreme. „Atunci era mic”, a precizat Petrică Mâțu Stoian. La finalul piesei, cei doi artiști s-au îmbrățișat. „Mă uit așa la copilul meu, s-a cam mărit. Am și nepoți. Să-i dea Dumnezeu sănătate”, a mai spus artistul despre Emil Badea.

Badea are un fiu, Emilian Nicholas, de 4 anișori. Petrică Mâțu Stoian s-a amuzat și de ținuta lui Emil Badea: jeanși și rolling. „Bravo, ai stil!”, i-a spus artistul. Badea nu era întâmplător în studioul de filmare, el fiind unul dintre patronii postului Accent tv. „Vă mulțumesc că ați venit alături de noi, nea Petrică, tatăl meu spiritual”, a i-a transmis Emil Badea. 

Vizualizări: 10,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: