Fostul pandur Predescu, transferat la o echipă din Polonia

Fostul pandur Cornel Predescu a ajuns la o grupare din Polonia. Pandurii a reziliat recent contractul cu Predescu, iar mijlocaşul de 27 de ani a ajuns la echipa poloneză Zawisza Bydgoszcz. Predescu era în ultimele luni de contract şi au ajuns la o înţelegere. Echipa la care joacă şi Cristian Pulhac se află pe ultimul din prima ligă, cu doar 9 puncte în 19 etape.

Rezultatele proaste ale echipei poloneze i-au făcut pe fani să recurgă la un gest inedit. La finalul lunii ianuarie suporterii au pus în scenă înmormântarea întregului lot de jucători. Ei au ajuns pe teren unde au aşezat 16 sicrie deschise, 16 cruci ce aveau iniţialele jucătorilor şi ale patronului, alături de care a fost desenat un penis.

Cât despre Cornel Predescu, în acest sezon a evoluat în 15 partide oficiale pentru Pandurii în toate competiţiile, reuşind să marcheze un gol şi să dea două pase decisive. Prestaţiile vin după un sezon trecut complet ratat din pricina unei accidentări serioase la genunchi, scrie prosport.ro. (A.P.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: