Vedetele Energiei, meci caritabil pentru un elev de la „Tudor“

Baschetbaliştii de la Energia Târgu Jiu au jucat  într-un meci caritabil, organizat pentru sprijinirea lui Mircea Simion, un elev de clasa a VI-a de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”. Cei care vor să-l ajute pe Mircea Simion, pot să facă donaţii în contul deschis la Banca Transilvania RO08 BTRL RONC RT02 8399 6501.

Băiatul suferă de tumoare a fosei nazale, neuroblastom olfactiv. Mircea este un pasionat la baschetului, motiv pentru care jucătorii de la Energia au răspuns pozitiv la acţiunea de strângere de fonduri necesare tratamentului lui. Seara a fost deschisă de trupa Mix Dance de la Palatul Copiilor, copiii fiind coordonaţi de profesoara Claudia Mălăescu. Meciul a fost precedat de un moment de muzică populară susţinut de Diana Pilea, elevă în clasa a XII-a H din CNTV. 

Dar, spectacolul mult aşteptat a fost oferit de meciul dintre elevii de la Tudor şi jucătorii de la Energia. Pentru echipa de baschet a CNTV au evoluat: Alexandru Buju, Vlad Adrian, Radu Rîșniță, Horia Homescu, Iulian Lilă, Vlăduț Udroiu, Albert Tocaru, Horia Aldoiu, Cosmin Rogobete, Alex Bălășoiu, Alex Buzuloiu, Horia Constantinescu, Horia Lungescu, Silviu Sanda, Filip Cîrciumaru. Profesorii Laurențiu Răuț și Bogdan Rădulea au fost cei care i-au coordonat de pe margine pe tinerii baschetbaliști de la CNTV, printre ei numărându-se campioni naționali de juniori de anul trecut, componenți ai loturilor naționale de juniori, dar și ai echipei Energia. 
Energia și-a trimis în teren toate vedetele: Milosevici, Darby, Troupe, Watson, Glyniadakis, Tal, Aktaș, Vlaicu, Sullivan, Bratoloveanu, Berca, dar și noul venit Omer Tal. Aceștia au oferit, alături de jucătorii de la CNTV, un show de excepție celor prezenți la sală. În pauzele dintre sferturi a evoluat şi trupa de dans Matrix Crew de la Palatul Copiilor, dar și tinerele interprete Ancuța Ionescu și Ștefania Haidău.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: