GALERIE FOTO, VIDEO - Accident cu doi morți la Bumbești Pițic

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la intrarea în Bumbești Pițic. Doi bărbați și-au pierdut viața după ce o macara și o autoutilitară încărcată cu nisip s-au ciocnit frontal. Victimele sunt șoferii celor două autovehicule. 

update, ora 12.00: Traficul pe DN 67 este blocat, circulația fiind deviată pe Bengești Ciocadia - Pociovaliștea - Novaci.

update, ora 13.15: Accidentul rutier de la intrarea în Bumbești Pițic este anchetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. O echipă formată din doi inspectori s-a deplasat la fața locului.

update, ora 13.25: Traficul rutier a fost redeschis pe un sens de mers. Un polițist dirijează autovehiculele aflate în tranzit. 

update, ora 14.30: Inspectoratul de Poliție Județean (Gorj) a revenit cu detalii privind accidentul rutier de la Bumbești Pițic. Una dintre victime este un bărbat de 56 de ani, din comuna Stolnici, județul Argeș. Celălalt bărbat mort în urma accidentului rutier are 42 de ani și este din Berlești. Șoferul din județul Argeș conducea autotractorul cu semiremorcă. Acesta intrat pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de gorjean.    

Galerie foto







Vizualizări: 24,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: