Găman, mândru de ceea ce a realizat la Filiaşi

Noul antrenor de la Pandurii, Mario Găman, a renunţat la un proiect de mare succes la Filiaşi pentru a antrena echipa sa de suflet. Tehnicianul nu a uitat însă să le mulţumească doljenilor pentru perioada petrecută acolo şi pentru bunăvoinţa de a-i permite să plece de la club la jumătatea campionatului.

Dintre toate variantele de antrenori vehiculate la Pandurii, numirea lui Mario Găman ca şef al băncii tehnice era mai greu de luat în calcul. Pentru că acesta avea rezultate bune la Filiaşi, condiţii de pregătire foarte bune şi susţinerea comunităţii locale care este total implicată în susţinerea echipei de fotbal.

La Târgu Jiu condiţiile de pregătire nu sunt cele mai bune, echipa nu e chiar pe val, iar despre implicare autorităţilor locale în susţinerea pandurilor nici nu poate fi vorba.

În aceste condiţii, este de înţeles de ce Găman a avut numai cuvinte de laudă pentru cei care susţin fosta sa echipă. „Vreau să mulţumesc tuturor celor din familia de la Filiaşi, pentru că în decurs de un an şi jumătate am reuşit să creem acolo o echipă frumoasă, a fost greu dar încet, încet s-au văzut rezultatele. Dacă în primul an am reuşit să ajungem la barajul de promovare pentru Liga 2, în acest an am mai făcut o minune şi am reuşit să ajungem în cupă în primele opt echipe ale ţării. Pe această cale vreau să le mulţumesc din suflet tuturor pentru înţelegere şi pentru faptul că şi-au dat acordul să începem negocierile cu Pandurii Târgu Jiu”, a spus Găman după numirea la Pandurii, explicând şi problemele care au dus la o evoluţie mai slabă în acest sezon: „Am văzut că lumea vorbeşte de parcursul puţin mai oscilant din campionat dar să ştiţi că nu este uşor ca, în decurs de opt săptămâni, să joci meciuri în patru săptămâni din trei în trei zile. Mai ales că e greu să motivezi jucătorii după meciuri foarte bune făcute cu echipe puternice ale campionatului Ligii 1 şi Ligii a doua dar asta este situaţia. Dar suntem mândrii că am făcut parte din acel proiect”.

Rămâne de văzut dacă tehnicianul va putea vorbi la fel de frumos despre „Mândria de a fi pandur”,  sloganul celor de la pandurii, pentru că la Târgu Jiu situaţia nu este atât de bună cum era cea de la Filiaşi iar autorităţile locale susţin echipa doar la nivel declarativ.

Vizualizări: 485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: