Gest curajos al Coca Cola înainte de referendum

Compania Coca Cola România a postat pe pagina de socializare o fotografie și un mesaj care au fost interpretate drept o poziționare cu privire la referendumul din 6-7 octombrie. Este vorba de o fotografie în care sunt șase sticle de Coca Cola, grupate câte două, sub care scrie #samefeeling. Deasupra este mesajul "Noi nu vedem nicio diferență."

Reacțiile utilizatorilor nu au întârziat să apară, cele mai multe fiind favorabile. "Am dorit să vă împărtășim câteva lucruri în care credem. Postarea exprimă o idee simplă: indiferent de naționalitate, rasă, religie, orientare sexuală, limba vorbita, hobby-uri sau opinii, oamenii trăiesc și se bucură la fel de momentele importante din viața lor. Iar Coca-Cola este pentru și despre ei", a explicat administratorul paginii într-un mesaj.

"Nu sunt un fan Cola, dar o sa-mi iau o sticla numai pt post-ul asta. Mi se pare admirabil din partea unei companii sa isi asume o pozitie intr-o disputa politica/sociala. Respect", a scris un comentator. Reacția a venit imediat: "Noi am dorit să vă împărtășim câteva lucruri în care credem. Înțelegem că nu toată lumea este de acord cu poziția noastră și respectăm dreptul fiecăruia de a avea un punct de vedere diferit. Postarea exprimă o idee simplă, nu susține o tabără sau alta".

Mesajul vine în contextul în care românii sunt chemați pe 6-7 octombrie la un referendum pentru modificarea Constituției, în care familia să fie definită în mod explicit drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Cei care susțin drepturile minorităților sexuale preferă să boicoteze acest referendum, pentru a nu se face cvorum. (A.A.)

Vizualizări: 1,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: