Gilortul a anunţat lotul pentru meciul cu Strehaia

Campioana Gorjului în sezonul 2018-2019, Gilortul Târgu Cărbunești, va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a contra campioanei Mehedințiului, CS Strehaia. Partida tur se va disputa pe terenul adversarilor, pe Stadionul „Orășenesc” din Strehaia, astăzi, cu începere de la ora 18:00.

Pentru echipa din Cărbuneşti meciul tur cu CS Strehaia programat astăzi, de la ora 18:00, este cel mai important meci din ultimii trei ani. Şi pentru că Gilortul se pregăteşte de mai mult timp de promovare, şi realţia cu suporterii este una foarte bună, aceştia fiind anunţaţi înaintea jocului de azi, pe pagina oficială a clubului, asupra lotului deplasat la Strehaia: ”Antrenorii Tavi Iordache și Alex Avramescu vor avea la dispoziție următorul lot: Dumitru-Darius ALMĂJANU, Alexandru AVRAMESCU, Marius-Alexandru BUZURIN, Monel-Tiberiu CÎRSTOIU, Ionuț-Cătălin COCIOABĂ, Constantin-Adrian CODIN, Radu-Alexandru DĂIANU, Bogdan-Daniel DOLCESCU, Denis-Dragoș DUMITRU, Narcis-Cătălin GROSU, Nicușor MANOLE, Andrei MELIȚĂ, Andrei-Mădălin MIHĂILESCU, Eduardo-Rafael NOVABILSCHI, Laurențiu-Florin POPETE, Eduard-Petrișor PURECE și Andrei-Alexandru VELIȘCOIU-VLANCEA”. Echipa din Cărbuneşti s-a deplasat azi la Strehaia pentru meciul care va începe în mai puţin de o oră.

Şi AJF Gorj le-a urat pe facebook mult succes celor de la Gilortul în tentativa lor de a duce în Liga a 3-a o reprezentantă a județului Gorj.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: