Gilortul are meci greu sâmbătă, la Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti speră într-un rezultat pozitiv în meciul din week-end cu Viitorul Dăești. Gorjenii primesc în această etapă vizita vâlcenilor de la Dăeşti cu care vor juca de la ora 15:00.

Gilortul va juca sâmbătă, de la ora 15:00, împotriva vâlcenilor de la Viitorul Dăești, meciul fiind programat pe terenul propriu. Echipa antrenată de Florin Popete vine după un eşec usturător în precedentul meci, restanţă din etapa I, fiind învinsă cu 6-0 de echipa a doua a celor de la Gaz Metan. Înaintea cestei partide cei de la Gilortul recunosc că nu vor avea un meci uşor, mai ales după jocul slab din deplasarea trecută. „Ne așteaptă un meci foarte greu, dar sperăm într-un rezultat pozitiv. Venim după o înfrângere la Copșa Mică, acolo unde am arătat puține lucruri bune. Dacă vom elimina din greșeli, putem spera într-un rezultat pozitiv, deși ne așteaptă o partidă dificilă deoarece formația din Dăești are în componență jucători titrați care au evoluat în primele două ligi precum: Lucian Iordache, Samson Nwabueze, Octavian Vasile și Florin Costea”, au scris pe pagina oficială cei de la Gilortul care recunosc că au unele probleme: „Problema noastră este de atitudine, nu intră în discuție faptul că meciul este greu sau nu. Dacă jucăm cu o atitudine bună, atunci putem pune probleme oricărui adversar”.

Florin Popete și Bogdan Chiriac sunt convinși că îi vor capacita pe jucători și speră, de asemenea, într-un deznodământ favorabil.

La fel ca la meciul cu Deva, partida va putea fi urmărită de spectatori, dar la terenul din Cărbuneşti acest lucru nu este o problemă, spectatorii pot sta în spatele gardului împrejmuitor al stadionului şi pot vedea meciul la fel de bine ca din tribune. În incinta stadionului și în tribune au acces doar personalul care face parte din delegația celor două echipe și stafful auxiliar, precum și personalul desemnat de către conducerea clubului care îndeplinește atribuțiile prevăzute în protocolul de desfășurare a competițiilor.

Disputa dintre Gilortul și Viitorul Dăeşti va fi arbitrată de o brigadă formată din Mihai Safta (Iordăcheanu – Prahova), Adrian Păunescu (Târgovişte) și Mădălina Crăciun (Ploieşti). Observatori FRF vor fi  Alexandru Rojneai (Alba Iulia) și Cătălin-Marius Orbonaș (Ilia – Hunedoara).

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: