Gilortul Cărbunești a stabilit programul de pregătire din iarnă

Surpriza primei părți a campionatului din Liga 3, Seria 7, a stabilit programul de pregătire. Gilortul Târgu Cărbunești se va reuni la finalul lunii ianuarie și se va pregăti în localitate, urmând să fie programate și șase jocuri de verificare.

Echipa pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu a avut un start bun de sezon și s-a aflat mult tip pe podiumul seriei. Acum gorjenii de la Gilortul se pregătesc pentru asaltul final spre play-off și, de ce nu, pentru o posibilă promovare. „Reunirea lotului este programată peste 4 săptămâni, pe 30 ianuarie 2023, iar pregătirea se va desfășura pe parcursul a 6 săptămâni”, este anunțul oficial al gorjenilor de pe pagina oficială, acolo unde se anunță și faptul că se vor perfecta și câteva transferuri: „Până la startul pregătirilor vor și operate și 2-3 modificări în lotul pe care tehnicienii Gilortului se vor baza în partea a doua a campionatului”.

După încheierea pregătirii cei de la Gilortul vor avea programate etape rămase de jucat din sezonul regulat. Din prima parte a campionatului au mai rămas de disputat 3 etape, în care Gilortul va juca cu Progresul Ezeriș (10 martie, acasă), Jiul Petroșani (18 martie, în deplasare) și CSM Deva (24 martie, acasă).

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: