Noul antrenor al CSM Târgu Jiu va debuta joi

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu are un nou antrenor care va debuta joi pe banca gorjenilor. Kresimir Basic, antrenorul croat care are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare, a fost prezentat înainte de Anul Nou și a început deja antrenamentele.

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu va fi pregătită în partea a doua a sezonului de croatul Kresimir Basic.Antrenorul a preluat din mers formația din Târgu Jiu după Claudiu Alionescu și Porter Troupe, cei doi antrenori din acest sezon cu care CSM Târgu Jiu nu a reușit nici o victorie. „Antrenorul de 47 de ani vine din prima ligă din Luxemburg, acolo unde a petrecut ultimele 6 sezoane, la formația BBC Etzella Ettelbruck, cu care a câștigat Cupa Luxemburgului și o ediție a campionatului intern”, a anunțat oficial clubul cu care Kresimir Basic a semnat un contract până la finalul acestui sezon, cu obiectivul de a salva echipa de la retrogradare.

Porter Troupe, cel care s-a ocupat de echipă în ultima perioadă va activa doar ca jucător, iar noul antrenor va fi ajutat de Claudiu Alionescu, din postura de director tehnic, și Alex Gliga, antrenor secund.

Basic va debuta pe banca echipei joi, 5 ianuarie, la prima confruntare din 2023 a CSM Târgu Jiu, în partida cu CSM Miercurea Ciuc.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: