Gilortul, spre a treia victorie a sezonului

Gilortul Târgu Cărbuneşti este la un pas în apropierea podiumului seriei a 7-a dacă obţine o victorie sâmbătă la Petroşani. După un start greoi în noul sezon, echipa antrenată de Mihai Dinu poate obţine a treia victorie a sezonului în meciul cu Jiul.

Gilortul vrea să se întoarcă cu un rezultat pozitiv din Valea Jiului şi acest fapt ar aduce echipa din Cărbuneşti în apropierea podiumului. Doar de cinci etape a avut nevoie Gilortul ca să obțină prima victorie în acest sezon în Liga 3, 3-1 cu Aurul Brad și de încă una pe teren propriu, 3-1 cu Viitorul Șimian. „Cu un moral mult mai bun după acest meci, băieții noștri vor să dea lovitura la Petroșani și să obțină un nou succes, puncte cu care trupa lui Mihai Dinu ar mări foarte mult ecartul față de formațiile care ocupa locurile retrogradabile”, anunţă pe pagina oficială cei de la Gilortul care recunosc că nu va fi uşor meciul cu Jiul, o echipă aflată în suferinţă: „Misiunea echipei noastre va fi însă una infernală în fața unei grupări care se află cu cuțitul la os. După corecția drastică pe care Jiul a aplicat-o Gilortului în faza 2 a Cupei României, scor 6-1, formația din Valea Jiului nu se regăsește în campionat. Hunedorenii au câștigat un punct în prima etapă la Severin, 2-2 cu Șimian, au pierdut de trei ori, la limită, în deplasare, și de două ori pe teren propriu, cu 0-2. Sperăm ca Gilortul să fie cea de-a treia formație care se întoarce fără gol primit pe Stadionul Petre Libardi”.

Între timp portarul celor de la Gilortul, Benoit Beaujeon, a solicitat rezilierea contractului și s-a întors în Franța iar Răzvan Istudor este incert pentru jocul cu Jiul, ceilalți jucători fiind apți, până la acest moment, pentru partida de sâmbătă.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: