Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță - VIDEO

Gina Pistol și Smiley au vorbit, pentru prima dată, despre relația lor într-un mesaj video postat pe paginile de socializare. Cu această ocazie cei doi au dat tot din casă, şi-au făcut declarații de dragoste şi au spus că au aflat sexul viitorului lor copil.

Gina și Smiley au dat cărțile pe față și au vorbit, pentru prima dată, deschis despre relația lor într-un video-jurnal postat pe reţelele lor sociale. Așezați confortabil, pe o bancă, relaxați și cu zâmbetele până la urechi cei doi își încep „oracolul video”, care se numește „Noi acum înseamnă 3!

Artistul și frumoasa lui iubită au decis să se intervieveze unul pe celălalt și să răspundă la întrebările cele mai arzătoare ale fanilor. Gina și Smiley se cunosc de 20 ani, dar au decis să formeze un cuplu abia în 2017.

Gina și Smiley sunt în culmea fericirii, mai ales acum, când soarta i-a binecuvântat cu un bebeluș care urmează să vină pe lume. Au ținut bucuria secretă până când a trecut primul trimestru de sarcină și au fost siguri că totul este în regulă cu cel mic.

Surpriza pentru fani a venit din partea Ginei, care a dezvăluit și sexul viitorului lor copil. Se pare că fericiții viitori părinți vor avea o fetiță. „N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată…o să fiu terminat, pentru că tații de fete devin foarte sensibili la fete. E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală, deja m-am emoționat. Abia aștept să se întâmple. E un om pentru care voi face orice!”, a spus fericitul viitor tătic.

Smiley deja se gândește la cum va decora camera micuței, cum îi va face toate poftele și cum știe că nu va putea să-i refuze nimic.

Vizualizări: 1,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: