Giorgi, susţinut de PSD pentru un post în CEO. Creţan: Asta-i culmea!

Conducerea PSD Gorj îl susţine pe Gabriel Giorgi, directorul Minprest Rovinari, pentru o funcţie de director la Complexul Energetic Oltenia.

„După câte am înţeles, se depun candidaturi pentru ocuparea funcţiilor libere din Comitetul Director. Bineînţeles, dacă va fi selectat, din partea organizaţiei PSD are toată susţinerea, dar după ce va trece de selecţie”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj. Acest aspect a fost confirmat şi de vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu. „Domnul Giorgi este un profesionist, e dovedit lucrul ăsta. O spun performanţele de la Minprest, rezultatele pe care le-a obţinut. În condiţii extrem de vitrege, domnul Giorgi a reuşit să păstreze activitatea la cote înalte, în această societate. S-a dovedit că prin relaţiile pe care le are şi prin profesionalismul de care a dat dovadă a reuşit să dezvolte activitatea societăţii Minprest”, a spus Florescu.

„E prea mare pălăria pentru Giorgi”

Profesionalismul şi pregătirea lui Gabriel Giorgi sunt însă contestate de sindicalistul Constantin Creţan. „Ar fi culmea ca Giorgi, susţinut politic, să vină la CEO. El nu a făcut altceva decât greşeli fatale în conducerea Minprestului. Experienţa lui Giorgi şi pregătirea profesională nu-l recomandă, cu toată susţinerea politică, pentru un post în CEO. Eu îl cunosc destul de bine, a avut contractul de muncă desfăcut pe timpul PDL, în acele momente figura ca lider de sindicat al meu. A câştigat procesul în instanţă să s-a întors la locul de muncă. Ştiu cât e de capabil şi de competent. Conducerea CEO este o mare pălărie pentru acest individ”, a spus Creţan. Sindicalistul Eugen Iovan este însă mai optimist. „Eu cred că e un om capabil, e un om al Gorjului, îl interesează cum merge societatea. Vom vedea ce decid acţionarii”, a declarat Iovan.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: