Ce partid din Gorj nu și-a plătit facturile la gunoi!

O organizație politică din județul Gorj a fost dată în judecată de Polaris, societatea care colectează deșeurile la nivelul municipiului Târgu Jiu. Motivul? Nu și-a mai plătit facturile la gunoi de mai bine de un an.

Fostul Partid Conservator Gorj nu și-a mai plătit facturile la gunoi din ianuarie 2016. Este vorba de un debit de 580 lei, la care se mai adaugă penalități de 147 lei. În total, organizația politică are de plată 777.79 lei față de Polaris pentru gunoiul neachitat până în luna noiembrie 2016. La această sumă se mai adaugă 246,19 lei, contribuţia aferentă ultimelor patru luni. PC şi PLR au fuzionat şi au format ALDE, în vara lui 2015.

În instanţă, pentru gunoi!

Cei de la Polaris spun că nu au găsit înțelegere la partid pentru a plăti aceste restanțe. „Am dat în judecată Partidul Conservator, actual ALDE, datorită faptului că înregistrează datorii către serviciul de salubrizare. Până la urmă trebuie să înțelegem că, indiferent cine suntem, acest serviciu trebuie plătit. Urmează să obținem hotărâre definitivă și irevocabilă. În cazul în care nu vom ajunge la o înțelegere amiabilă, o eșalonare sau ce ține de partea legală, o vom pune în executare”, a declarat Luis Popa, director al societății Polaris.

Dian Popescu: Rezolvăm!

Co-președintele ALDE Gorj, Dian Popescu, spune că nu știa de această problemă, dar că va face demersurile necesare astfel încât partidul să-și plătească facturile restante la gunoi. „Vedem ce s-a întâmplat. Documentele nu sunt la mine, sunt la Marius Borcan. El a avut administrarea PC-ului. Eu am venit în ALDE acum 6 luni. Rezolvăm, pentru că am luat și active și pasive, dar nu știu de aceste facturi. N-am fost informat. Vom lua măsuri și vom rezolva, vom achita”, a explicat Dian Popescu.

Celălalt copreședinte al ALDE Gorj, Marius Borcan, (ex-președinte PC), nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere legat de acest subiect.

Directorul comercial Polaris, Luis Popa, a explicat că nu mai există alt partid care să înregistreze restanțe la plata gunoiului menajer.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: