Glovo începe livrările din Carrefour Târgu Jiu

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare în mai multe categorii, a încheiat un parteneriat strategic cu hipermarketurile Carrefour prin care utilizatorii pot comanda din 20.000 de produse comercializate de retailerul francez.

Prima fază a proiectului include 15 magazine, printre care și cel situat în mall-ul din Târgu Jiu.
Astfel, din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de la hipermarketul Carrefour, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.

În aplicația Glovo sunt listate 20.000 de produse alimentare și nealimentare comercializate de Carrefour, din 22 categorii de produse precum legume și fructe, produse de băcănie, băuturi, produse cosmetice și de îngrijire, produse de curățenie sau hrană și produse pentru animalele de companie.

Utilizatorii Glovo se vor putea bucura de produsele favorite din Carrefour la aceleași prețuri ca în magazin.

Astfel, portofoliul Carrefour din Glovo pune la dispoziție o gamă variată de fructe și legume proaspete de sezon, românești, mărci proprii, produse bio, o selecție extinsă de vinuri în zona WineSquare, inclusiv de la producătorii locali și regionali, precum și preparate și produse proaspete locale și internaționale, perfect aliniate la tendințele de consum.

Vizualizări: 1,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: