Uleiuri pentru un bronz rapid la plaja

Doamnele și domnișoarele fac tot posibilul pentru a căpăta un bronz perfect și uniform în zilele caniculare de vară. Pe lângă alimentele pe care le poți consuma pentru a dobândi acel bronz de invidiat, ideale sunt uleiurile bune pentru a-ți accelera colorarea naturală a pielii.

Dacă plănuiești să pleci într-o vacanță la mare și ți-ai programat un program intens de bronzat în orele dimineții și cele de după 18:00, când razele solare nu mai sunt periculoase, specialiștii îți recomandă să folosești mereu creme cu factor de protecție, pentru a-ți ocroti pielea.

Indiferent dacă nivelul de melanină al pielii tale este mai ridicat sau mai scăzut, există câteva trucuri geniale care te ajută să accelerezi bronzul. Pe lângă cremele și soluțiile din comerț, poți opta pentru câteva uleiuri naturale, care te vor ajuta să capeți acel bronz ciocolatiu râvnit de toate reprezentantele sexului frumos.

Nu este nicio surpriză că uleiul de măsline este una dintre soluțiile cele mai ideale pentru a dobândi un bronz uniform, într-un timp cât mai scurt. Este natural și nu are miros, motiv pentru care nu te va incomoda, în cazul în care ai o anumită sensibilitate față de parfumuri și arome.

Unul dintre cele mai bune uleiuri de pe piață, cel de morcov este recomandat pentru a proteja pielea împotriva razelor UV, având un un factor de protecție destul de ridicat, de 38-40. Uleiul de morcov întărește bariera protectoare a pielii, lăsând-o extrem de fină la atingere și ocrotită de razele solare puternice.

Fructele de pădure conțin antioxidanți, care ajută la arderea grăsimilor și accelerarea metabolismului, însă puțini știu faptul că uleiul de mure poate fi folosit pentru a proteja pielea de razele ultraviolete. În plus, te ajută să te bronzezi mai repede, pielea căpătând o culoare naturală și uniformă.

La fel de popular precum uleiul de măsline, untul de shea este ideal pentru bronz. Această cremă miroase excelent, are un parfum deosebit și hidratează pielea, ridicând o barieră de protecție împotriva razelor solare nocive.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: