Gorjean decedat în condiţii suspecte în Olanda. Familia cere ajutor

Rafael Alberto Vulpe, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Bumbeşti Jiu, a fost găsit mort în Olanda. Acesta ar fi sărit de pe un pod, două ipoteze fiind luate acum în calcul de anchetatorii care se ocupă de caz. Vestea a picat ca un trăsnet asupra familiei, care încearcă să facă rost de bani pentru repatrierea trupului neînsufleţit. O campanie de strângere de fonduri a fost lansată deja pe reţelele de socializare.

Rafy, aşa cum îi spuneau apropiaţii, şi-a petrecut ultimii ani prin străinătate, fiind tentat de posibilitatea de a avea un trai mai bun. Lucra în special în domeniul construcţiilor, iar în Olanda nu se afla de mult timp. Luni, 2 iulie, tânărul de 28 de ani a fost găsit mort în localitatea Maastricht. Una dintre ipoteze ar fi că Rafy s-ar fi sinucis. Tânărul şi-a pierdut mama în urmă cu 4 ani şi, atât el, cât şi familia sa încă nu şi-au revenit după această tragedie. O altă variantă luată în calcul este că tânărul ar fi avut o altercaţie cu nişte indivizi de origine poloneză.

Până se va elucida misterul morţii gorjeanului, apropiaţii fac un apel la gorjenii cu suflet să vină în sprijinul familiei îndurerate, care are nevoie de bani pentru a aduce acasă trupul neînsufleţit al tânărului.

O campanie în acest sens a fost lansată pe facebook, iar cei care doresc să facă donaţii pot accesa următorul LINK

„Apelăm cu durere, atât la cei apropiaţi, cât şi la cei care l-au cunoscut sau nu pe Rafy. Din păcate, el nu mai este printre noi, a ales alt drum. Un drum poate mai bun pentru el. Rafy a decedat pe data de 02.07.2018 în Maastricht, Olanda, şi nu se ştie încă cauza decesului. Familia are nevoie de noi toţi pentru repatrierea trupului şi aducerea acestuia acasă. Orice donaţie, oricât de mică îi va ajuta”, se arată în apelul făcut de prietenii tânărului.
Familia are însă nevoie de 5000 de lire pentru a face faţă cheltuielilor cu repatrierea. Rafy mai are un frate care locuieşte în Bucureşti, fiind angajat în cadrul unei structuri a Ministerului Afacerilor şi Internelor, iar la Bumbeşti Jiu locuieşte tatăl său.

Vizualizări: 14,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: