Gorjean decedat la Melinești. Trei persoane, la spital

Un bărbat de 30 de ani, din județul Gorj, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier petrecut în localitatea doljeană Melinești. Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Din cercetările efectuate a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din Bodăiești, care conducea un autoturism pe DN6B, prin localitatea Melineşti, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, din Dănciuleşti, județul Gorj. Din nefericire, bărbatul din Dănciuleşti a decedat”, a precizat IPJ Dolj.

Conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens, împreună cu alte două persoane, de 16 şi 30 de ani, din Gorj, pasageri în cele două autoturisme, au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cazul bărbatului de 30 de ani, din Bodăiești - Dolj, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările continuând în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 3,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: