Gorjeancă de 20 de ani, rănită în accident

O tânără de 20 de ani din Baia de Fier a fost rănită acum două nopți, după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac. "Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 29 de ani, din  comuna Vaideeni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Polovragi, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe acostament", a transmis IPJ Gorj.

Tânăra, pasageră în autoturism, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a fost identificat de polițiști la locul producerii evenimentului rutier, acesta părăsind locul faptei, fiind identificat la scurt timp pe raza comunei Polovragi, a comunicat IPJ Gorj.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânăr, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și  Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: