Horoscop - 10 august

Berbec

Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în afaceri. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promiţătoare. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse şi să vă relaxaţi mai mult.

Taur

Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru viitor. Ar fi bine să petreceţi seara în mijlocul familiei. Relaţiile cu persoana iubită sunt deosebit de bune.

Gemeni

Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioadă în care puteţi rezolva multe probleme financiare. După-amiază sunteţi în centrul atenţiei în grupul de prieteni.

Rac

Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Consultaţi-vă şi partenerul de viaţă!

Leu

Reuşiţi să rezolvaţi probleme familiale şi de afaceri. Vă recomandăm să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă, ca să nu aveţi probleme cu legea. Deşi nu staţi prea bine cu banii, după-amiază s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.

Fecioară

Depăşiţi uşor toate dificultăţile şi aveţi succes pe toate planurile. Este o zi bună pentru examene, lucrări şi proiecte. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Nu vă forţaţi norocul!

Balanţă

Dimineaţa s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare! Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi să pierdeţi bani sau să intraţi în conflict cu legea.

Scorpion

Vă sfătuim să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale! Nu merită să le neglijaţi de dragul banilor.

Săgetător

Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Vă sfătuim să fiţi prudent. Nu încercaţi nimic la marginea legii!

Capricorn

Dimineaţa sunteţi tentat să începeţi mai multe treburi în acelaşi timp. Aveţi şanse să câştigaţi bani, dar vă recomandăm să vă abţineţi de la speculaţii. Vă sfătuim să nu neglijaţi părerile unei rude mai în vârstă. Este posibil să petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Vărsător

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră, în special pe plan sentimental. Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare, care vă place din prima clipă. Vă sfătuim să nu fiţi prea îndrăzneţ. Fiţi mai îngăduitor cu o persoană în vârstă!

Peşti

Vă agitaţi cam mult, dar reuşiţi să vă păstraţi optimismul şi încrederea în forţele proprii. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi, ca să nu se creadă că sunteţi indiferent. Fiţi mai prudent şi respectaţi legile cu stricteţe, ca să nu aveţi probleme cu autorităţile!

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: