Horoscop - 11 august

Berbec

Aveţi mai multă încredere şi sunteţi optimist. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi. Altfel, riscaţi să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Ar fi bine să fiţi mai prudent. Nu trataţi legea cu superficialitate, ca să nu aveţi probleme!

Taur

Este posibil să fiţi în întârziere cu îndeplinirea unei sarcini de serviciu, iar relaţiile cu colegii să fie destul de tensionate. Apelaţi la diplomaţie! Astăzi nu sunt recomandate tranzacţiile financiare. Dacă puteţi, amânaţi deciziile importante în afaceri. Faceţi-vă timp să vorbiţi mai mult cu persoana iubită!

Gemeni

Un prieten apropiat vă ajută să lămuriţi o bârfă lansată de o femeie pe seama dumneavoastră. Totul va reveni la normal mai repede decât vă aşteptaţi. Vă sfătuim să nu mai fiţi atât de încăpăţânat. Ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă!

Rac

Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi o mulţime de probleme, atât la serviciu, cât şi acasă. Aveţi tendinţa de a vă răzvrăti, ceea ce vă poate conduce la certuri. Vă recomandăm să nu căutaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Gândiţi-vă de două ori înainte de a acţiona!

Leu

Aveţi multă energie şi sunteţi hotărât să terminaţi o lucrare începută mai demult. S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Nu vă grăbiţi să îl refuzaţi! În a doua parte a zilei, este posibil să fiţi atras într-o ceartă cu o rudă mai în vârstă.

Fecioară

Se pare că vă este greu să ţineţi ritmul la serviciu, spre nemulţumirea colegilor şi a şefilor. Partenerul de viaţă ar putea să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de familie. Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător cu cei din jur.

Balanţă

Se pare că familia nu este de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Chiar dacă atitudinea lor vă indispune, vă sfătuim să vă cântăriţi fiecare cuvânt. Nu fiţi impulsiv! După-amiază este posibil să primiţi o sumă de bani de la o rudă apropiată. Relaţia cu partenerul de viaţă se poate îmbunătăţi simţitor dacă daţi dovadă de răbdare.

Scorpion

Se pare că sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Puteţi să apelaţi cu încredere la ajutorul colegilor. Oricât aţi fi de preocupat de chestiuni profesionale, vă sfătuim să nu neglijaţi relaţia cu omul drag. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt!

Săgetător

Este recomandat să vă ocupaţi de problemele importante în prima parte a zilei, când aveţi mai multă energie. În plan sentimental, aveţi tendinţa să vă detaşaţi şi să vă exprimaţi nemulţumirea faţă de evoluţia relaţiei. O astfel de atitudine poate duce la tensionarea relaţiei şi chiar la ruptură. Încercaţi să fiţi mai înţelegător şi mai diplomat!

Capricorn

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări în viaţa sentimentală. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Dacă trebuie să luaţi decizii importante, acordaţi-vă un răgaz de câteva zile! O întâlnire cu prietenii v-ar ajuta să vă clarificaţi ideile.

Vărsător

Se pare că sunteţi nemulţumit de atmosfera creată de un coleg la serviciu. La o întâlnire cu prietenii, aveţi tendinţa să vă revoltaţi fără un motiv serios. Riscaţi ca aceştia să înceapă să vă ocolească. Vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii şi să nu vă angajaţi în discuţii în contradictoriu.

Peşti

S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să faceţi noi cheltuieli pentru casă. Vă sfătuim să discutaţi cu calm. După-amiază este posibil să faceţi o deplasare scurtă în interes de afaceri. Evitaţi speculaţiile!

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: