Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop - 19 august

Berbec
Iubirea nu e întotdeauna locul celor mai frumoase poveşti, ci, dimpotrivă, poate fi şi planul celor mai triste evenimente. Pregătiţi-vă pentru o surpriză neplăcută ce are la bază relaţia de iubire, ori pentru că cel drag trece prin momente dificile şi vă respinge încercările de a-i fi de ajutor, ori pentru că relaţia voastră trece azi printr-un moment fragil.

Taur
Vă apasă o povară pe suflet, plângeţi surd pentru o pierdere sau un eşec, dar dacă transpuneţi această durere într-o formă de creaţie, veţi fi uimit să vedeţi ce iese! E forma dumneavoastră de a vă concentra energia pe care aţi fi consumat-o în lacrimi şi suspine, într-o creaţie artistică demnă de mândrie.

Gemeni
Trebuie să faceţi mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parcă nu sunteţi în cea mai bună pasă pentru a pleca la drum. Dacă aţi putea, aţi amâna aceste deplasări pentru altădată, dar dacă nu se poate, faceţi un efort să scăpaţi mai repede de aceste sarcini.

Rac
Profitaţi de răgazul care vi se oferă azi, pentru că veţi vedea că nu e deloc o piedică, ci dimpotrivă, un bonus de timp de care chiar aveaţi nevoie. Vă puteţi opri un pic din iureşul unor evenimente pentru a descoperi fără grabă ce aţi scăpat din vedere.

Leu
Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor dumneavoastră. Aţi avea mare nevoie de o sumă consistentă pentru a duce la îndeplinire un anumit scop, dar când calculaţi de ce dispuneţi, nu prea aveţi motive de bucurie.

Fecioară
Copiii sunt motorul tuturor acţiunilor interesante de azi. Ori ei sunt iniţiatorii unor aventuri amuzante şi cei care reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă şi interesantă, plină de mişcare şi de distracţie, ori toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor.

Balanţă
Banii vin şi se duc cât ai clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergeţi de pe lista de restanţe o serie de cheltuieli care vă apasă pe umeri ca o povară. Şi azi aţi putea scăpa de mai multe facturi dintr-un foc.

Scorpion
Dacă eraţi în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să vă scoată dintr-un impas, nu căutaţi ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor dumneavoastră. Daţi un telefon la cineva de departe sau chiar plecaţi la drum pentru că, acolo, la destinaţie, vă aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată.

Săgetător
Sunteţi persoana potrivită pentru toate provocările acestei zile, pentru că aveţi un caracter puternic şi sunteţi oricând gata de o confruntare chiar şi cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care sunteţi nevoit să participaţi, succesul nu poate fi decât al dumneavoastră, deci faceţi un pas în faţă cu încredere.

Capricorn
Modul în care vă retrageţi azi în umbră are o conotaţie specială, de parcă vă asumaţi acest anonimat pentru a face puţină ordine în jurul dumneavoastră. Cine vă vede azi se întreabă de ce tăceţi atât de mult, de ce nu vă spuneţi părerea, de ce nu criticaţi, aşa cum faceţi de obicei, dar azi acceptaţi tăcerea de bunăvoie pentru că ştiţi că aşa puteţi depăşi cel mai bine acest moment.

Vărsător
Nu puneţi la suflet finalul de drum cu care daţi piept astăzi. Da, primul şoc e sever şi dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, vă veţi da seama că acest final era exact ceea ce aveaţi nevoie. Acum vă puteţi relaxa, vă puteţi detaşa de tot ce a fost, închideţi acel capitol pentru a vă putea concentra la altceva.

Peşti
Luaţi-o mai lent, nu vă mai grăbiţi atâta, fie că sunteţi sau nu o fire iute care n-are răbdare. Azi veţi învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: