Horoscop 14 decembrie

Berbec
Evaluaţi posibilităţile de evoluţie şi atingere a unor scopuri, iar pentru asta va fi nevoie să luaţi nişte decizii care implică respectarea unor norme, a unor paşi şi poate chiar a unor reguli. E nevoie de un cadru clar în care să funcţionaţi de acum şi e nevoie de o mai mare disciplină în tot ce faceţi.
Taur
Ieşiţi din zona de confort, părăsind obiceiul de a sta şi a aştepta şi, în felul acesta, sunteţi nevoit să acţionaţi acum şi să luaţi nişte decizii clare, ferme, prompte. Mai ales sub aspect profesional, dar şi în ce priveşte afacerile şi chestiunile financiare, e momentul să puneţi în ordine lucruri.
Gemeni
Foarte riguros şi selectiv, extrem de atent la orice se întâmplă în jur, sunteţi în măsură să luaţi nişte decizii destul de dure în ce priveşte relaţiile şi chiar mariajul. Pe de altă parte, hotărâţi să vă retrageţi, să adoptaţi o atitudine mai rezervată, mai prudentă, şi asta pentru că realizaţi că aţi făcut nişte greşeli mari în trecut.
Rac
În câmpul muncii, dar şi în stilul de viaţă, ceva e necesar să se schimbe, prin mai multă disciplină şi rigurozitate, prin responsabilitate şi seriozitate, dar şi prin abilitatea de a vă folosi de experienţă, maturitate şi cunoaştere. Vă ajută inspiraţia, intuiţia, premoniţiile şi mesajele subtile primite prin vis sau pe alte căi neconvenţionale.
Leu
Aveţi chef de nou, de schimbare, de întorsături de situaţie, dar şi de provocări pozitive. E posibil să primiţi o propunere inedită, nonconformistă, neanticipată şi să aveţi parte de recunoaştere din partea unor oameni pe care nu i-aţi luat în calcul până acum.
Fecioară
Este un moment de schimbare a raporturilor de forţă în familie. Acum vă recâştigaţi autoritatea, faceţi nişte anunţuri şi luaţi nişte decizii care vizează stabilirea unor limite personale cu care s-ar putea să nu fie de acord cei dragi. Aveţi nevoie de un cadru clar, de o conduită de la care să nu vă abateţi.
Balanţă
Începe o perioadă cu mai multă detaşare, seninătate, optimism, bucurie şi creativitate. Creativitatea este stimulată, aşa că dacă aşteptaţi o idee sau o formă potrivită pentru a aşeza un proiect, acum puteţi folosi această energie pentru astfel de acţiuni.
Scorpion
Sunteţi provocat să luaţi nişte decizii pe care le tot pregătiţi de un an. Ceva trebuie să se schimbe, iar dumneavoastră să vă maturizaţi în ce priveşte alegerile legate de bani şi de bunăstarea materială. În altă ordine de idei, apar ameliorări ale unei situaţii de familie sau a confortului casnic, locativ, chiar emoţional şi sufletesc.
Săgetător
E posibil să simţiţi că sunteţi constrâns să faceţi lucruri care nu vă plac sau sunteţi oprit de la tot felul de idei năstruşnice. De fapt, conştiinţa este cea care vă opreşte, pentru a evalua mai atent o serie de dorinţe şi alegeri, pentru a restructura strategia în anumite acţiuni şi proiecte.
Capricorn
Este în continuare prezent sentimentul de blocaj, de stat pe loc, ca şi cum nu puteţi schimba cursul evenimentelor, oricât v-aţi strădui. E ca şi cum nu vă faceţi auzit, aveţi sentimentul că nu puteţi ajunge la ceilalţi. În ce priveşte zona financiară, există o îmbunătăţire, o ameliorare a unor situaţii care v-au apăsat până acum.
Vărsător
Aveţi destule motive de bucurie. În primul rând, sunteţi atent la nevoile personale şi jonglaţi cu experienţele fără să vă lăsaţi foarte mult afectat. În al doilea rând, atmosfera tensionată dispare, făcând aerul ceva mai respirabil, iar problemele, mult mai uşor de rezolvat. E clar că începe să crească şi interesul pentru înfăţişare, imagine, atitudine.
Peşti
Se poate crea contextul unei promovări, prin preluarea unor responsabilităţi mai mari. Sunteţi investit cu mai multă putere şi autoritate, însă e nevoie să fiţi pregătit şi să daţi răspunsuri oneste celor cu care discutaţi. În această perioadă, este esenţială verticalitatea, onestitatea, corectitudinea şi seriozitatea în tot ce faceţi.

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: