Horoscop 14 octombrie

Berbec
În plan personal începe o perioadă nouă şi înfloritoare. Dacă sunteți într-o relaţie, s-ar putea să vă mutaţi cu partenerul sau să treceţi la nivelul următor şi să vă logodiţi. Un proiect la care ați muncit mult se apropie de final şi vă va aduce numeroase laude.
Taur
S-ar putea că în goana după aur să porniți pe o scară care vă duce în jos. Dacă nu înţelegeți mai repede asta, vă veți da seama prea târziu că vă aflați pe un drum greşit. Nu fiți trist dacă nimeni nu râde la glumele pe care le faceți.
Gemeni
Astăzi, toată lumea vrea ceva de la dumneavoastră. Nu fiți surprins dacă vin să vă ceară favoruri sau împrumuturi. Până la finalul zilei, veți fi copleşit de atâtea cerinţe, dar nu înseamnă că trebuie să le acceptaţi pe toate.
Rac
O problemă de natură intelectuală v-a atras atenţia şi vă umple de confuzie, pentru că vă loviți de foarte multe informaţii contradictorii. Veți auzi multe bârfe de la ceilalţi, care vă vor scoate din sărite. Nu este ziua potivită să credeți tot ce citiți sau auziți.
Leu
Este o zi potrivită să o petreceți cu cei dragi şi să vă reconectați. Vorbiţi despre subiecte interesante, care vă fac plăcere, şi relaxaţi-vă. Vă veți simţi mai bine dacă le veți spune şi celorlalţi ce aveți pe suflet. Ideile vor părea mai uşor de realizat în momentul în care le veți spune cu voce tare.
Fecioară
Aşteptaţi veşti, dar ajung cu întârziere. Nu fiți dezamăgit pentru că le veți primi, doar că nu astăzi. Nu este o zi bună să încheiați un contract sau să plecați în vacanţă. O idee bună este să ieşiți în natură.
Balanţă
Nu vă purtați ca şi cum ați avea toate răspunsurile, pentru că această atitudine nu vă va duce nicăieri. Nu uitați că oricine vă poate învăţa ceva. Dacă sunteți singur, s-ar putea să faceți cunoştinţă cu marea dragoste, dacă sunteți într-o relaţie, sunt mari şanse să vă pregătiți de căsătorie.
Scorpion
Vi se pare că toată lumea vrea ceva şi trebuie să fiți atent la multe lucruri deodată. Încercați să rămâneți concentrat asupra lucrurilor care contează. Dacă vreți să nu greşiți, puneți deoparte telefonul şi reţelele de socializare. Prietenii vor înţelege dacă nu puteți vorbi cu ei chiar acum.
Săgetător
Este o zi potrivită să vă analizați şi să înţelegeți ce anume vă motivează. S-ar putea să aveți parte de un pic de dramă din partea unor persoane care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Ascultați şi punctul de vedere al celorlalţi. S-ar putea să învățați ceva care vă va fi de folos pe viitor.
Capricorn
Este o zi bună să vă concentrați pe dezvoltare personală. Poate vreți să învățați lucruri noi sau să citiți cărţi pe care vă doreați demult să le citiți. Învăţați să nu îi mai controlați pe ceilalţi, pentru că se vor îndepărta.

Vărsător
Simţiți nevoia să fiți mai precaut decât de obicei când vine vorba de ceilalţi. Faceți foarte bine şi vă veți scuti de multă suferinţă, însă aveți grijă să nu fiți precaut cu oamenii pe care îi cunoaşteți foarte bine, pentru că se vor simţi jigniţi.
Peşti
Se anunţă o zi foarte bună! Aveți grijă, însă, să nu îi credeți pe cei care vă fac promisiuni care par ireale, pentru că nu se vor ţine de cuvânt. Dacă simţiți nevoia să izbucniți, abţineți-vă, pentru că sunt mari şanse să spuneți lucruri de care vă va părea rău mai târziu.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: