Horoscop 3 aprilie

Berbec
Viaţa sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima bate mult mai tare, pentru că sunteți atras de un vis nou. Poate cineva interesant v-a captat atenţia şi deja aşteptaţi cu nerăbdare următoarele întâlniri. Tot ce faceți e în avantajul persoanei iubite şi când vedeți fericirea pe chipul ei, sunteți motivat să mergeți şi mai departe.

Taur
Sunteți un exemplu de succes în ochii multora. Unii chiar se compară cu dumneavoastră, lucru care poate genera şi invidii, dar și admiraţie, pentru că unii chiar vor să vă calce pe urme. Fiți conştient de valoare, nu fiți modest şi nici nu vă priviți cu ochi critici, pentru că ați ajuns aici prin efort susţinut şi studiu îndelungat, iar nivelul pe care vă aflați poate fi rampa de lansare spre un etaj superior.

Gemeni
Luptați cu banalitatea care se aşază peste un anumit proiect de la care aveați alte aşteptări. La cât de mult ați muncit şi ați luptat pentru rezultatele spre care ați pornit cândva, e şi normal să nu vă mulţumiți cu un rezultat neînsemnat. Doreați altceva, altele erau pretenţiile, dar mai puteți schimba lucrurile. Dați la o parte cârcotaşii care-l iau pe nu în braţe la toate ideile îndrăzneţe.

Rac
Este o zi fără spor, pentru că tot ce începeți ajunge repede la un hop greu de trecut. Faceți un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, vă veți da seama că nu ați făcut nici un progres, ci ați bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie bună pentru a vă organiza mai bine, deoarece v-ați avântat prea repede într-o direcţie nouă și nu ați calculat cu atenţie resursele de care dispuneți.

Leu
Dacă planurile nu mai aduc nimic nou de la o vreme şi vedeți că au încetinit, ar fi bine să vă gândiți la altă direcţie. O cât de mică schimbare în peisaj ar putea relansa lucrurile într-un sens promiţător. Sunteți pe un teren unde nimic nu se mai mişcă, dar puteți face o mică ajustare pentru a vedea imediat că se urneşte iar căruţa împotmolită.

Fecioară
Nu vă lăsați influenţat de criticile şi limitele pe care vi le impun cei din jurul dumneavoastră. Deţineți toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde v-ați propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a vă pune beţe în roate sau de a strecura frica în suflet. Important e ce credeți și ce faceți!

Balanţă
Trebuie să cereți informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o aveți azi la dispoziţie, pentru că ați putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă vă luați după sfaturile sale, vă veți trezi în faţa unui impas. Poate ştie ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ați avea nevoie, ca atare încercați să aflați ce e mai bine pentru dumneavoastră.

Scorpion
Nu ştiți ce să apreciați mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care vi le arată sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Aveți nevoie şi de unele, şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes.

Săgetător
Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atrageți alături pentru acelaşi scop. Trebuie să fiți foarte atent la colaboratori, pentru că aveți tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativiști, care v-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas, şi degeaba aveți chef de acţiune şi elan, dacă vă trag înapoi ceilalţi ca o ghiulea prinsă de picior.

Capricorn
Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu sperați că un lucru care vă face fericit acum va ţine aşa mult şi bine. Păstrați din tot ce simţiți acum doar ce vă poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că veți avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să vă dați seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine.

Vărsător
Visele de a evada din cotidian se vor împlini curând, pentru că începeți să pregătiți de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Vă gândiți la vacanţe, la concedii, la călătorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar plecați azi la drum, iar ceea ce veți găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului, pentru că vă întoarceți acasă cu bateriile încărcate.

Peşti
Nu ştiți cum să reacţionați în situaţia de faţă: să vă bucurați că vi se acordă o şansă atât de bună şi să profitaţi de ea sau să fiți mai circumspect şi să mai aşteptaţi detalii? O fire optimistă ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor, dar intuiţia vă spune să mai stați, să nu spuneți hop până nu săriți pârleazul. Lăsați să se mai sedimenteze lucrurile ca să înţelegeți mai bine dacă merită să vă bucurați.

Vizualizări: 56

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: