Horoscop

Berbec
Sunteți destul de solicitat la serviciu, dar şi acasă, cei dragi aşteaptă mult de la dumneavoastră. O întrunire cu şefii sau un dialog cu un reprezentat oficial vă poate pune pe gânduri în ce privește poziţia în cadrul locului de muncă. Dacă vi se vor încredinţa sarcini de lucru noi, fiți prudent şi analizați-le pe îndelete.

Taur
Este bine să luați aminte la dialogurile pe care le veți avea astăzi cu prietenii şi cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activați. La prima vedere, vă puteți îngrijora de cele auzite. Însă, la o a doua vedere constataţi că, de fapt, vi se oferă gratis soluţii, idei şi ocazii deosebite de a rezolva diverse chestiuni personale care trenează de mult.

Gemeni
Să vă ocupați astăzi şi de îndatoririle gospodăreşti, şi de cele profesionale înseamnă să depuneți prea mult efort fizic şi mental. În primul rând, în ambele segmente de viaţă va trebui să cheltuiți sume considerabile de bani. Bine este să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut la serviciu, mai ales că şefii vă urmăresc îndeaproape.

Rac
Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiați de susţinerea celor dragi, indiferent de ce anume intenţionați să faceți.

Leu
Zi importantă pentru organizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. În primul rând este bine să puneți la punct cheltuielile comune cu partenerul de viaţă, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. Există şi varianta să primiți bani dintr-o colaborare sau măcar veşti bune vizavi de creşterea veniturilor.

Fecioară
În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu, iar dacă sunteți acasă, treburile gospodăreşti restante. Canalizaţi-vă eforturile spre priorităţi şi la nevoie cere ajutorul celorlalţi. Energia vitală este fluctuantă şi astfel este ceva mai dificil să faceți totul de unul singur. A două parte a zilei vă aduce activităţi şi discuţii importante cu partenerul de viaţă.

Balanţă
Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi vă urmăreşte întreaga zi. Momentele plăcute, dar și cele mai puţin plăcute vă vor modifica starea de spirit, fapt uşor de observat mai ales în anturajul profesional. Este bine să vă controlați reacţiile, pentru că riscați să vă irosiți energia şi eforturile în situaţii frivole.

Scorpion
Comunicarea cu persoana iubită şi copiii este tema principală a zilei. Posibil să apară niscai divergențe de opinie, fie pe modul de organizare al timpului petrecut împreună, fie pe cheltuielile comune. Depinde de dumneavoastră să rezolvați lucrurile amiabil şi în favoarea tuturor.

Săgetător
Ocupați-vă de casă şi familie. Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodăreşti împreună cu membrii familiei, pentru a alcătui planuri de îmbunătăţire a spaţiului de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Valorificaţi-vă cu încredere ideile și fiți convins că veți obţine sprijinul şi aplauzele lor.

Capricorn
Este o zi bună pentru activităţi care presupun efort intelectual prelungit şi relaţii cu ceilalţi. Mai ales vă vor căuta persoanele din anturajul personal. Unii vă vor cere sfaturi, alţii vor dori să colaboreze în plan profesional. În orice situaţie, fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile. Există riscul suprasolicitării mentale şi de aici mai departe pot apărea tensiuni în relaţii.

Vărsător
Se conturează cheltuieli, atât pentru mofturile personale, cât şi pentru cele necesare traiului zilnic alături de cei dragi. Pe de altă parte, este posibil să vă crească veniturile, fie primind cadouri, sponsorizări neaşteptate, fie plata eforturilor depuse în câmpul muncii apare la orizont.

Peşti
Starea de sprit este schimbătoare, dar vă simţiți bine aşa. Ceilalţi ar putea fi descumpăniţi de felul de a fi şi de a reacţiona la cel mai mic impuls exterior. Este bine să vă controlați reacţiile, mai ales dacă aveți de-a face cu persoanele din anturajul profesional. Unii vă pot înţelege greşit şi pot reacţiona în consecinţă. Detaşați-vă de tumultul cotidian şi canalizaţi-vă eforturile spre propriile treburi personale.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: