Horoscop

Berbec
La îndemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil să cheltuiţi sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli, gândiţi-vă bine înainte. Fie că daţi bani pentru alţii sau pentru nevoile personale, nemulţumiri interioare tot apar, pentru că există o mare problemă în domeniul muncii pe care o desfăşuraţi.

Taur
Iată o zi în care e favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluţionaţi unele conflicte şi confruntări de clan. Aveţi o stare bună, vă simţiţi bine cu gândurile proprii, sunteţi împăciuitor şi tolerant, aveţi un ton conciliator.

Gemeni
S-ar părea că înregistraţi unele câştiguri, că aveţi parte de beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de obicei. Vă mişcaţi mai liber atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar să ţineţi cont de prea multe reguli şi limitări. Şi când e vorba de iubire acţionaţi mânat de primul impuls.

Rac
Sunteţi destul de imprudent şi impulsiv, de emoţional în demersurile profesionale, dar şi sentimentale care cer stăpânire de sine şi gândire la rece, raţiune pură. E de aşteptat să întâmpinaţi piedici ori şicane diverse, atât individual, cât şi într-un efort de echipă, dacă sunteţi preocupat de a vă consolida bugetul sau relaţia afectivă.

Leu
Azi trăiţi cu convingerea că puteţi să vă cunoaşteţi mai bine în mijlocul oamenilor decât retrăgându-vă în singurătate sau meditând şi punând distanţă. Vă simţiţi tensionat, sub presiune, şi simţiţi nevoia unor confesiuni personale sau să le ascultaţi păsurile altora poate avea un efect relaxant, căci vă regăsiţi în istoriile lor de viaţă.

Fecioară
Aveţi succes în planificarea unor călătorii de agrement sau în scop profesional. Sunteţi atras şi de modalităţi noi de a obţine competenţe profesionale deosebite, necesare la locul de muncă. Dacă aveţi de susţinut examene, probe sau interviuri, alegeţi-vă cu grijă vorbele. Prietenii sau colegii de muncă vă oferă ajutoare substanţiale.

Balanţă
Simţiţi nevoia să vă disputaţi întâietatea în cuplu. V-ar putea fi pusă în discuţie şi autoritatea, trebuind să-l lămuriţi pe celălalt de ce luaţi hotărâri de unul singur în chestiuni care vă privesc pe amândoi. Ar trebui să înţelegeţi că vă bucuraţi în viaţa sentimentală exact de atâta putere şi autoritate câtă aţi reuşit să câştigaţi de drept din partea celuilalt.

Scorpion
În ciuda timidităţii şi a temerilor care vă încearcă aţi putea fi preocupat de gloria personală. Parcă vreţi să demonstraţi lumii ceva, deşi nu vă aflaţi în cea mai bună situaţie de a o face. Vă lipseşte stăpânirea de sine, controlul şi decenţa, destoinicia şi dovada concretă a competenţelor tocmai în domeniul în care aţi vrea să vă afirmaţi.

Săgetător
V-aţi propus să desfăşuraţi astăzi multe activităţi, mai ales la serviciu. Organismul este slăbit, are nevoie de îngrijiri şi de odihnă. Nu forţaţi nota şi dozaţi-vă eforturile şi dialogurile cu ceilalţi. Întâmpinaţi multe neplăceri din partea colegilor şi a persoanelor din anturajul apropiat.

Capricorn
O zi perfectă pentru a vă asuma o serie de iniţiative administrative şi organizatorice la domiciliu. Vă mobilizaţi toată forţa fizică năvalnică de care dispuneţi pentru a face curăţenie generală sau a redecora casa. În viaţa amoroasă vi se pot dărâma nişte mituri amăgitoare şi nici financiar nu prea vă aflaţi în graţiile astrelor.

Vărsător
E posibil să vă acomodaţi destul de bine la priorităţile şi necesităţile partenerului de viaţă, să simţiţi nevoia să-i faceţi confesiuni şi mărturisiri sincere, să-i oferiţi sprijin şi susţinere afectivă. Totuşi, e posibil să condiţionaţi în mare parte iubirea pe care o dăruiţi, să aveţi aşteptări exagerate şi cereţi însutit în schimbul a ceea ce oferiţi.

Peşti
Nu e necesar să mai dramatizaţi unele situaţii create în familie. Puteţi constata că o atitudine iertătoare şi binevoitoare, înţelegătoare şi tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Realizaţi că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative, şi dregeţi busuiocul adoptând o atitudine sinceră şi mai spăşită.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: