Horoscop

Berbec

Vor apărea câştiguri substanţiale de pe urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Deocamdată sunteţi nemulţumit, pentru că nesiguranţa financiară din ultima vreme v-a dat mult de furcă. Rezumaţi-vă la cheltuieli strict necesare. Aveţi încredere şi răbdare că toate se vor aranja minunat. Adică vi se deschid încet, sigur şi discret culoare noi de câştig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

Taur

Este o zi în care vă veţi reaminti de faptul că viaţa chiar este frumoasă şi merită să vă bucuraţi din plin de orice experienţă. Sunt momente excelente pentru a vă gândi cum vreţi să fiţi în viitor, ce fel de relaţii vreţi să aveţi, visaţi cu ochii deschişi la tot soiul de năstruşnicii. Indiferent ce se petrece în jur demonstraţi înţelegere, o detaşare înţeleaptă şi chiar îi veţi ajuta şi pe alţii să petreacă ziua mai uşor.

Gemeni

Aţi dori să vă ascundeţi într-o cochilie, să staţi departe de zgomotul cotidian şi de semeni. Cu toate că vă este greu să vă liniştiţi gândurile, până la urmă dacă vă străduiţi puţin veţi reuşi. Priviţi cu un ochi analitic situaţiile şi relaţiile în care sunteţi implicat. Aveţi nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu dumneavoastră.

Rac

Multe şi mărunte aflaţi astăzi de la prieteni. Roiesc în preajmă oameni importanţi, cu funcţii sociale deosebite. De aceea, fiţi deschis şi ţineţi cont de ceea ce vi se spune. Chiar dacă unele remarci vă displac şi în acestea veţi descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre seară ar fi bine să vă relaxaţi şi să tăifăsuiţi cu cineva de încredere.

Leu

Pentru că este nevoie să faceţi faţă la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale este posibil să vă neglijaţi serios familia şi îndatoririle casnice. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale fiţi prudent şi urmăriţi fiecare ocazie în acest sens. Totuşi, cu puţin efort puteţi îmbina armonios, atât planul familial, cât şi cel profesional.

Fecioară

O zi excelentă pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Tot ce este legat de rafinare sufletească vă aduce multă linişte, pace şi abordarea unor noi orizonturi ale vieţii. Posibil ca din partea colegilor de muncă să întâmpinaţi diverse neplăceri, lucru care vă poate schimba starea de spirit. Însă, apelaţi la toleranţă, cumpătare și acceptarea celorlalţi aşa cum sunt.

Balanţă

Se întrezăresc informaţii preţioase legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Deocamdată aveţi grijă de cheltuielile curente şi de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. Partenerul de viaţă vă oferă sprijin material substanţial. Doar că toate se vor petrece la momentul potrivit. Rezervaţi momente pentru a contempla frumuseţea situaţiilor de viaţă în care sunteţi implicat.

Scorpion

Este bine să fiţi atent la ceea ce se petrece în segmentul relaţiilor parteneriale. În primul rând, detaşaţi-vă de partenerii vechi şi gândiţi-vă la abordarea unor proiecte profesionale alături de oameni noi. Chiar şi o relaţie partenerială veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fiţi deschis sufleteşte şi părăsiţi zona de confort în care vă aflaţi de multă vreme.

Săgetător

Multă forfotă la serviciu. Sunteţi foarte harnic, reuşind să-i molipsiţi şi pe cei din preajmă cu elanul muncitoresc. Totuşi, dozaţi-vă eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să vă suprasolicitaţi. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Abordaţi un stil de viaţă sănătos şi care să vi se potrivească.

Capricorn

Veselia şi cheful de aventuri sunt atributele de bază. Puteţi să vă îndrăgostiţi la prima vedere, să petreceţi alături de oricine, ba chiar să-i antrenaţi şi pe ceilalţi într-un carusel de întâmplări hazlii. Unii pot fi necăjiţi de glumele făcute sau de atitudinea frivolă pe care o afişaţi faţă de ei. Fiţi prudent, temperaţi-vă manifestările şi ţineţi cont şi de opiniile celorlalţi.

Vărsător

Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii şi pentru reuniuni de familie. Chiar aveţi şanse să plănuiţi o afacere împreună cu membrii familiei, afacere din care ar avea multă lume de câştigat. Motorul activităţilor comune cu rudele sunteţi dumneavoastră, aşa încât orientaţi-vă eforturile cu încredere în acest sens. Veţi primi susţinerea celor dragi, chiar şi după lungi discuţii.

Peşti

Multă lume roieşte în jur şi de aici şi o paletă largă de informaţii. Abundenţa subiectelor discutate astăzi vă poate obosi. Unii apropiaţi vă vor cere sfaturi şi soluţii pentru problemele lor. Fiţi reţinut la vorbă şi discutaţi strictul necesar. Pe de altă parte, s-ar putea să fiţi nevoit să călătoriţi frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale şi personale.

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: