Horoscop

Berbec

Sunteţi destul de solicitat la serviciu, dar şi acasă, cei dragi aşteaptă mult de la dumneavoastră. O întrunire cu şefii sau un dialog cu un reprezentat oficial vă poate pune pe gânduri în ce privește poziţia în cadrul locului de muncă. Dacă vi se vor încredinţa sarcini de lucru noi, fiţi prudent şi analizaţi-le pe îndelete.

Taur

Este bine să luaţi aminte la dialogurile pe care le veţi avea astăzi cu prietenii şi cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activaţi. La prima vedere, vă puteţi îngrijora de cele auzite. Însă, la o a doua vedere constataţi că, de fapt, vi se oferă gratis soluţii, idei şi ocazii deosebite de a rezolva diverse chestiuni personale care trenează de mult.

Gemeni

Să vă ocupaţi astăzi şi de îndatoririle gospodăreşti, şi de cele profesionale înseamnă să depuneţi prea mult efort fizic şi mental. În primul rând, în ambele segmente de viaţă va trebui să cheltuiţi sume considerabile de bani. Bine este să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut la serviciu, mai ales că şefii vă urmăresc îndeaproape.

Rac

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiaţi de susţinerea celor dragi, indiferent de ce anume intenţionaţi să faceţi.

Leu

Zi importantă pentru organizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. În primul rând este bine să puneţi la punct cheltuielile comune cu partenerul de viaţă, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. Există şi varianta să primiţi bani dintr-o colaborare sau măcar veşti bune vizavi de creşterea veniturilor.

Fecioară

În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu, iar dacă sunteţi acasă, treburile gospodăreşti restante. Canalizaţi-vă eforturile spre priorităţi şi la nevoie cere ajutorul celorlalţi. Energia vitală este fluctuantă şi astfel este ceva mai dificil să faceţi totul de unul singur. A două parte a zilei vă aduce activităţi şi discuţii importante cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi vă urmăreşte întreaga zi. Momentele plăcute, dar și cele mai puţin plăcute vă vor modifica starea de spirit, fapt uşor de observat mai ales în anturajul profesional. Este bine să vă controlaţi reacţiile, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia şi eforturile în situaţii frivole.

Scorpion

Comunicarea cu persoana iubită şi copiii este tema principală a zilei. Posibil să apară niscai divergenţe de opinie, fie pe modul de organizare al timpului petrecut împreună, fie pe cheltuielile comune. Depinde de dumneavoastră să rezolvaţi lucrurile amiabil şi în favoarea tuturor.

Săgetător

Ocupaţi-vă de casă şi familie. Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodăreşti împreună cu membrii familiei, pentru a alcătui planuri de îmbunătăţire a spaţiului de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Valorificaţi-vă cu încredere ideile și fiţi convins că veţi obţine sprijinul şi aplauzele lor.

Capricorn

Este o zi bună pentru activităţi care presupun efort intelectual prelungit şi relaţii cu ceilalţi. Mai ales vă vor căuta persoanele din anturajul personal. Unii vă vor cere sfaturi, alţii vor dori să colaboreze în plan profesional. În orice situaţie, fiţi prudent şi dozaţi-vă eforturile. Există riscul suprasolicitării mentale şi de aici mai departe pot apărea tensiuni în relaţii.

Vărsător

Se conturează cheltuieli, atât pentru mofturile personale, cât şi pentru cele necesare traiului zilnic alături de cei dragi. Pe de altă parte, este posibil să vă crească veniturile, fie primind cadouri, sponsorizări neaşteptate, fie plata eforturilor depuse în câmpul muncii apare la orizont.

Peşti

Starea de spirit este schimbătoare, dar vă simţiţi bine aşa. Ceilalţi ar putea fi descumpăniţi de felul de a fi şi de a reacţiona la cel mai mic impuls exterior. Este bine să vă controlaţi reacţiile, mai ales dacă aveţi de-a face cu persoanele din anturajul profesional. Unii vă pot înţelege greşit şi pot reacţiona în consecinţă. Detaşaţi-vă de tumultul cotidian şi canalizaţi-vă eforturile spre propriile treburi personale.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: