Horoscop

Berbec

În prima parte a zilei, un coleg de muncă sau un partener de afaceri v-ar putea reproşa că nu sunteţi consecvent. Sfatul astrologului este să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să deveniţi impulsiv. După-amiază este posibil să încasaţi o sumă de bani.

Taur

Dimineaţă s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă are probleme de sănătate. Dacă decideţi să îi daţi o mână de ajutor, este posibil să faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei persoane apropiate vă pot ajuta să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

Gemeni

Sosirea unor musafiri de departe v-ar putea obliga să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, este posibil ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul şi să nu reacţionaţi imediat.

Rac

Se pare că sunteţi hotărât să rezolvaţi o chestiune financiară care vă preocupă de mai mult timp. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu vă grăbiţi să refuzaţi. Aţi putea avea ocazia să redresaţi bugetul familiei destul de repede, cu puţin efort şi cu riscuri minime.

Leu

Dacă intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, ar fi bine să ţineţi cont că astăzi vă cam lipseşte simţul practic şi să amânaţi cu câteva zile. S-ar putea să întâmpinaţi mici probleme de sănătate. Nu se întrevede nimic serios, dar este recomandabil să vă odihniţi mai mult.

Fecioară

În prima parte a zilei aveţi tendinţa de a deveni excesiv de sensibil şi foarte greu de mulţumit. Vă recomandăm să vă stăpâniţi starea de nervozitate, fiindcă altfel riscaţi să tensionaţi relaţiile cu cei apropiaţi. Spre seară este posibil să primiţi veşti bune de la o rudă de departe.

Balanţă

S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să aveţi tendinţa de a fi mai retras şi mai puţin comunicativ. Vă sugerăm să amânaţi deciziile privind investiţiile, chiar dacă anumite oportunităţi vi se par foarte tentante. Relaţiile cu cei apropiaţi trec printr-o perioadă favorabilă.

Scorpion

La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu reuşiţi să finalizaţi o activitate importantă. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. Astăzi este recomandat să vă limitaţi la activităţi simple, de rutină. În a doua parte a zilei este posibil să fiţi invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

Săgetător

Ar fi bine să nu vă propuneţi prea multe pentru azi, fiindcă este posibil să întâmpinaţi diverse dificultăţi neaşteptate, care vă obligă să vă modificaţi priorităţile. În prima parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea solicita ajutorul într-o chestiune de afaceri. Nu vă eschivaţi, fiindcă sunt şanse să aveţi de câştigat. Speculaţiile sunt contraindicate azi.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sugerăm să amânaţi deciziile importante în plan profesional sau în afaceri. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

Vărsător

În prima parte a zilei este posibil să întâmpinaţi mici probleme în plan sentimental. Cu calm şi cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa un potenţial conflict. Deşi se pare că situaţia financiară nu vă satisface, aveţi răbdare şi evitaţi speculaţiile.

Peşti

Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Recomandarea pentru azi este să vă relaxaţi mai mult şi să încercaţi să recuperaţi orele de somn pierdute în ultima vreme.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: