Horoscop

Berbec

În primele zile ale săptămânii, puteţi fi indecis dacă tindeţi spre realizări în carieră. Vă creşte popularitatea, norocul şi starea de spirit. Dacă aveţi de realizat ceva important, amânaţi până duminică. Luni nu vă lansaţi în nimic nou. Marţi rămâneţi mai retras, odihniţi-vă. Cineva este mereu alături de dumneavoastră.

Taur

În general, săptămâna va fi mai norocoasă. Speranţe, veselii sociale, flirturi vă pot umple zilele. Poate va fi nevoie să alegeţi între un prieten sau altul, între o distracţie sau alta. Alegeţi pe cea care vi se potriveşte mai mult conform normelor sociale în care trăiţi.

Gemeni

Eficienţa, farmecul, magnetismul şi energia dumneavoastră vibrează! În prima jumătate a săptămânii, aveţi unele confuzii legate de carieră şi de bani. În zona banilor, s-ar putea să aveţi de ales între aspecte de termen scurt (plata unei facturi, cheltuieli pe produse ce se depreciază oricum) şi termen lung (investiţii, bunuri ce rezistă şi reducerea debitului).

Rac

Contemplaţi şi planificaţi. Odihniţi-vă mai mult. Intuiția are un vârf, iar dorinţele subconştiente apar la suprafaţă, în special dorinţe de putere şi de bani. O stare moale, cu compasiune şi contemplare se poate instala. Un conflict între aspectul spiritual şi viziunile religioase sau sociale vă poate domina.

Leu

Săptămâna este cea mai bună sau uşoară pentru rezultate practice, dar veţi fi într-o stare de spirit aşa de bună încât nici nu realizaţi ce uşor vă ies toate. O dorinţă vi se poate împlini, ce poate implica familia, domiciliul, rădăcinile. Aveţi parte de relaţii frumoase ce se îmbină bine cu această perioadă prietenoasă şi socială.

Fecioară

Aveţi multe de oferit lumii. Oferiţi şi celor puternici ce vă pot ajuta, precum un şef, un mentor, un părinte. Dacă aveţi copii, vă puteţi găsi rolul şi poziția cea mai bună ca părinte. Munca rămâne intensă şi rapidă pentru luni de zile în continuare, deci munciţi din plin acum, când apar sarcini de peste tot.

Balanţă

Mintea vă călătoreşte departe acum. Dacă sunteţi singur, veţi contempla umanitatea şi vă veţi întreba ce tip de om este menit pentru dumneavoastră. De fapt, vă va fi destul de uşor să găsiţi intimitate senzuală şi fizică în acest an, dar mult mai greu să aveţi compatibilitate de iubire şi de termen lung. Acest lucru se îmbunătăţeşte foarte mult însă din 2019.

Scorpion

Intuiţia este la cote înalte. Lăsaţi-o să vă ghideze şi să vă răspundă chiar şi la cele mai mici nelămuriri, cum ar fi un scurt impuls de a traversa strada sau nu. În săptămânile care urmează, logica nu vă va ghida aşa de mult precum această intuiţie, deci folosiţi logica doar când e absolută nevoie, în rest lăsaţi-vă purtat de instinct.

Săgetător

Relaţiile sunt prioritare şi la cote înalte. Fiţi diplomat, cooperant, săriţi să dați o mână de ajutor la nevoie. Nu sunt vremuri majore, iar temele relaţiilor vor evolua pe căi rezonabile, blânde. Dacă aveţi de-a face cu duşmani, provocări şi competiţie, căutaţi calea comună de dialog şi soluţionare.

Capricorn

Ţineţi-vă bine şi rezistaţi. Mâncaţi cu atenţie, menţineţi-vă sănătatea. Veţi avea parte de mai multă muncă, dar în loc să bodogăniţi, mai bine aţi sărbători pentru că asta vine la pachet cu banii care curg spre dumneavoastră. Alergaţi după venituri, căutaţi o creştere de salariu, căutaţi oportunităţi, este timp potrivit pentru asta.

Vărsător

Romantismul există. Plăcerea, frumuseţea, creativitatea şi urgenţele riscante vă umplu săptămâna aceasta şi următoarele două. Are loc multă comunicare cu persoana iubită. Sunteţi foarte convingător şi persuasiv, aşa cum nu vă prea stă în fire. Începeţi o perioadă de şapte ani de focus intens pentru securitatea voastră, care implică familia, casa şi sufletul dumneavoastră.

Peşti

În această săptămână, energia este activată pe zona casei, familiei, siguranţei şi a sufletului. Unde vă sunt rădăcinile şi unde aţi vrea să fie? Fiţi liniştit, mai ales la început de săptămână, când energia şi carisma sunt mai scăzute. Gândiţi-vă, planificaţi, fiţi caritabil, meditaţi, abordaţi sarcinile neglijate.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: