Horoscop

Berbec

Este posibil să vă simţiţi obosit şi indispus. Nu este exclus să deveniţi chiar irascibil, riscând să declanşaţi conflicte cu colegii. Amânaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, sau, cel puţin, evitaţi discuţiile pe subiecte sensibile, care pot conduce la ceartă. Ar fi bine să profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni.

Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi deosebite la locul de muncă sau acasă, fiindcă riscaţi să vă extenuaţi şi chiar să aveţi probleme de sănătate.

Gemeni

Este posibil să faceţi o scurtă călătorie în interes profesional sau de afaceri care vă oferă prilejul unor reuşite deosebite. Având în vedere contextul astral tensionat, vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul. În relaţia cu partenerul de viaţă, fiţi mai flexibil, pentru a evita o ceartă.

Rac

Se pare că sunteți indispus pentru că o persoană apropiată întârzie să vă dea o sumă care vi se cuvine şi, astfel, sunteţi nevoit să vă împrumutaţi. Şansele de a obţine un împrumut sunt destul de mici azi, dar în curând situaţia se va îndrepta. Nu vă lăsaţi provocat de nervozitatea celor din jur şi evitaţi confruntările.

Leu

În prima parte a zilei s-ar putea să vă concentraţi mai greu şi să vă simţiţi în pană de idei. Nu este exclus să deveniţi irascibil. Amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile. De asemenea, este indicat să evitaţi lucrările dificile, care necesită atenţie şi concentrare. Puteţi avea succes în activităţile legate de cămin.

Fecioară

Este posibil să faceţi o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu, fiindcă aveţi tendinţa să vă susţineţi punctul de vedere cu încăpăţânare şi riscaţi să se ajungă la ceartă.

Balanţă

Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să fiţi mai flexibil sau să evitaţi discutarea unor subiecte delicate! Vă recomandăm să fiţi foarte atent pe ce daţi banii. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi. Ca să evitaţi o ceartă, sfătuiţi-vă înainte de merge la cumpărături!

Scorpion

S-ar putea să primiţi o veste neplăcută despre o rudă şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Nu este exclus să faceţi un drum neplanificat. Contextul astral al zilei fiind destul de tensionat, fiţi foarte atent şi precaut, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident.

Săgetător

Recomandarea pentru azi este să nu vă asumaţi niciun risc. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă şi s-ar putea să mizaţi greşit. Dacă trebuie neapărat să conduceţi maşina, fiţi atent şi prudent! Riscul de accidente este mai mare decât de obicei.

Capricorn

S-ar putea să aveţi mult de lucru pentru a rezolva diverse probleme amânate sau lucrări neterminate. Atenţie la tendinţa de a vă ocupa de prea multe treburi în acelaşi timp! Organizaţi-vă cât mai bine timpul. La nevoie, partenerul de viaţă este dispus să vă dea o mână de ajutor. Seara s-ar putea să fiţi invitat la prieteni.

Vărsător

Azi este recomandabil să fiţi deosebit de prudent, fiindcă sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Nu vă suprasolicitaţi! Ar fi bine să amânaţi călătoriile lungi şi întâlnirile cu persoane importante, fiindcă există riscul să deveniţi irascibil şi să provocaţi o ceartă.

Peşti

La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei discuţii cu un superior sau cu un partener. Ar fi bine să nu vă manifestaţi nemulţumirea, pentru că riscaţi să vă ieşiţi din fire foarte uşor. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea.

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: