Horoscop

Berbec

După zile în şir, în care aţi experimentat tot felul de emoţii la extreme şi aţi avut sentimentul că pedalaţi în gol, acum vă revine inima la loc şi reuşiţi să priviţi totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu vă aduce bucuria şi optimismul pierdute, vă aminteşte că aveţi puterea de a crea şi, mai ales, vă aminteşte ce să iubiţi.

Taur

Încă există multă zbatere şi confuzie în sfera muncii, încă nu vă este foarte clară direcţia pe care să o îmbrăţişaţi inclusiv în plan amoros şi creativ, însă ziua aceasta are o energie care vă poate revigora şi vă poate schimba percepţia asupra lucrurilor.

Gemeni

Atenţie la ideile, veştile, mesajele, inspiraţia primite astăzi. Luna în Leu activează în zona mentalului şi comunicării, inspirându-vă şi aducându-vă idei originale, nonconformiste. Conversaţiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care vă intră în viaţă sunt mană cerească.

Rac

Vă petreceţi ziua încercând să separaţi pasiunea de posesivitate. Încercaţi să nu vă apucaţi astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriţi. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi pentru a va recupera voia bună, acordaţi-vă mai multe momente libere.

Leu

Vă cam perpeliţi, probabil, în ultima perioadă, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbări şi surprize care v-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul să vă repliaţi, să vă amintiţi de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a crea mereu ceva nou.

Fecioară

Pe fondul agitaţiei şi a experienţelor copleşitoare din ultima vreme, ziua de astăzi conţine o energie care, fără să ştiţi cum, vă ajută să vă echilibraţi emoţional.

Balanţă

Deşi în multe privinţe vă simţiţi legat de mâini şi de picioare, iar nivelul de energie nu este cel mai ridicat, astăzi reuşiţi să vedeţi partea plină a paharului cu mai multă uşurinţă. Luna în Leu activează zona prieteniilor şi a relaţiilor sociale, aspectele sunt frumoase, semn că vă puteţi bucura de inspiraţie şi puteţi fi susţinut de cineva din anturaj.

Scorpion

Se ivesc oportunităţi profesionale noi la orizont, aşa că tot ce aveţi de făcut este să le primiţi şi să le folosiţi. Nu refuzaţi ceea ce apare, din principiu, ci luaţi în calcul orice posibilitate. E timpul să deveniţi ceva mai flexibil în gândire şi să daţi drumul unor principii rigide sau unor aşteptări care vă limitează.

Săgetător

Se anunţă o zi frumoasă. Rezolvaţi uşor lucruri pentru care până acum aţi depus mult efort în zadar. Aveţi trecere în faţa unor persoane oficiale, la instituţii de stat, deci dacă aveţi de rezolvat astfel de situaţii, această zi este numai bună.

Capricorn

Contextul astral de astăzi vă susţine în toate chestiunile financiare, în ceea ce priveşte unele plăţi, taxe, impozite sau împărţiri de bunuri/bani cu asociaţi/parteneri. Şansa pare să fie de partea dumneavoastră şi, într-un fel sau altul, ieşiţi în avantaj.

Vărsător

Recunoaşterea de care vă bucuraţi astăzi vă aduce un plus de imagine, credibilitate şi oportunităţi de afirmare. Dacă reuşiţi să păstraţi proporţiile şi să nu vă umflaţi prea tare în pene, puteţi să vă bucuraţi de succes în ceea ce priveşte un parteneriat nou, o asociere, o colaborare.

Peşti

Zona muncii şi a sănătăţii este energizată astăzi, astfel că vă puteţi bucura de întorsături favorabile ale unor situaţii şi de o creştere a vitalităţii cum n-aţi mai simţit demult. Astăzi, creativitatea este la cote înalte şi vă ajută să inovaţi sau să inventaţi ceva, să îmbunătăţiţi rezultatele.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: