Horoscop

Berbec

Un anumit capitol mai puţin fericit e pe cale să se încheie, prilej numai bun să priviţi viaţa dintr-un alt unghi decât până acum. Climatul familial dă semne de îmbunătăţire în prima parte a săptămânii. Ce-i drept, rămân conturi de reglat cu părinţii sau figurile autoritare din viaţă, dar parcă nu ca altădată.

Taur

Depuneţi eforturi pentru a vă crea în jur o atmosferă liniştită şi armonioasă. Se pot îndulci anumite nepotriviri de caracter dintre voi şi partener cu care deşi v-aţi obişnuit, nu înseamnă totuşi că v-au deranjat mai puţin. În weekend consolidaţi aceste progrese atâta timp cât comunicaţi la timp ce anume vă necăjeşte unul la celălalt.

Gemeni

Treceţi printr-o perioadă mai aglomerată, dar cândva s-ar putea să culegeţi roadele muncii depuse în ultimul timp. Viaţa sentimentală se animă simţitor. Dispoziţia ludică vă conferă trecere chiar şi-n rândul celor mici, deci n-ar strica să plănuiţi activităţi de timp liber alături de partener şi/sau copii.

Rac

Se observă o schimbare în bine în starea de spirit în prima parte a săptămânii, fapt care nu trece neobservat de apropiaţi. Nu-i de mirare dacă vă alegeţi cu câţiva admiratori, deşi nu căutaţi neapărat atenţia lor. Evitaţi să vă aruncaţi cu capul înainte într-o relaţie dacă sunteţi liber. Bucuraţi-vă de perioada de burlăcie!

Leu

Ar putea avea loc evenimente în plan personal sau familial care vă eliberează de dubii, nelinişti sau temeri care v-au de furcă în ultima perioadă. Primiţi veşti despre însănătoşirea cuiva drag, sosesc analize medicale care arată că totul este în ordine sau doar se liniştesc apele în viaţa voastră. Implicaţi-vă activ în şedinţele de la muncă.

Fecioară

Evitaţi să vă disipaţi energia în mai multe direcţii. În cea mai mare parte a săptămânii, vă bucuraţi de prezenţa oamenilor dragi. Probabil vă vedeţi mai des cu prietenii ori vă sunaţi mai mult decât până acum cu rudele apropiate, ceea ce înseamnă că poticnelile pe partea de relaţionare încep să nu mai constituie o problemă.

Balanţă

Nimeni şi nimic nu pare să vă intre în graţii, fapt care nu vă permite să vă bucuraţi de oportunităţile ce vă ies în cale. Pe tot parcursul săptămânii se întrevăd mici progrese pe plan profesional şi financiar. Şarmul şi carisma de care dispuneţi vă scot basma curată din situaţiile tensionate, mai ales în plan sentimental.

Scorpion

Va fi mai dificil ca de obicei să vă regăsiţi liniştea interioară. Deşi nu vă simţiţi pregătit pentru mai multe responsabilităţi, apar situaţii menite să vă demonstreze că sunteţi mai capabil decât credeţi. Weekend-ul vă surprinde ceva mai sociabil, dar evitaţi compania persoanelor cu care puteţi intra în conflicte de orgolii.

Săgetător

Sunteţi melancolic, poate chiar negativist, consideraţi că nu dispuneţi de energia necesară pentru a ieşi din acest con de umbră. Faceţi un efort să vă schimbaţi optica. Sunteţi mai capabil decât credeţi să faceţi aceasta. Interacţionaţi cu aceia care au pasiuni, idealuri şi crezuri în comun cu voi.

Capricorn

Unele întâmplări sunt sortite să se întâmple, nu pot fi controlate şi tot ce puteţi face e să le luaţi aşa cum sunt şi să mergeţi mai departe. Sarcinile profesionale primite vă pot permite să deţineţi mai mult control asupra modului în care sunt îndeplinite ori a instrumentelor utilizate.

Vărsător

Poate că nu vă simţiţi încă suficient de apreciat, dar cel puţin primiţi sarcini care se potrivesc cu nivelul vostru de pregătire. Creşteţi în ochii superiorilor simţitor dacă abordaţi sarcinile primite cu profesionalism şi dedicare. Continuaţi să faceţi o treabă bună şi puteţi fi propus pentru o promovare!

Peşti

Reinstauraţi ordinea în stilul vostru de viaţă dacă credeţi că v-aţi permis cam multe în ultima vreme. Faceţi-o însă treptat, fără să vă impuneţi restricţii prea mari încă de la început. Tehnica paşilor mărunţi dă mereu rezultatele scontate. Dacă nu sunteţi implicat într-o relaţie, aveţi şansa de a cunoaşte pe cineva special.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: