Horoscop

Berbec: Aveţi în gând o mulţime de dorinţe: rafinarea sufletului, călătorii în locuri îndepărtate şi deosebite sau studii pe termen lung. Ar fi de mare folos să petreceţi câteva momente într-o biserică, într-un parc sau lecturând o carte cu subiect spiritual. Până la realizarea călătoriilor lungi, mulţumiţi-vă cu cele scurte.

Taur: Misterul şi cercetările spirituale vă dau târcoale. Ceva vă îndeamnă să fiţi mai atent la tot ce este neconvenţional sau ascuns. Chestiunile financiare sau legate de moşteniri sunt pe aproape. Puteţi primi cadouri sau recompense băneşti. Atenţie la tot ce vine spre voi, necunoscutul este înşelător.

Gemeni: Relaţiile parteneriale sunt în plină efervescenţă. Cu forţa şi şarmul ce vă însoţesc întreaga zi, veţi reuşi să depăşiţi cu brio orice situaţie ivită. Finanţele şi chestiunile legate de bani vă nemulţumesc, dar vor veni şi vremuri mai bune. Fiţi atent şi la sănătatea voastră.

Rac: Activităţile de la locul de muncă sunt în prim-planul atenţiei astăzi. Sunteţi serios, poate chiar sobru, dar emanaţi un farmec aparte. Sănătatea este în vizorul astrelor, iar organismul vostru resimte elanul datorat muncii. Prudență în relaţiile parteneriale.

Leu: Amorul, cheful de distracţii şi aventuri vă urmăreşte toată ziua. Recomandabil este să vă ascultaţi sufletul şi să-i oferiţi un strop de distracţie. Prietenii vă susţin în acest sens şi vă pot oferiţi momente minunate. La serviciu, situaţia nu este roz, dar cu puțin efort veţi depăşi totul.

Fecioară: Casa, locul natal şi părinţii sunt temele principale ale zilei. Nostalgia copilăriei îşi va face simţită prezenţa. Va trebui să vă împărţiţi între activităţile sociale şi cele casnice. Comunicarea este îngreunată.

Balanţă: Este posibil să faceţi anumite drumuri. Nu vă prea încântă ideea, dar veţi găsi şi partea frumoasă a lucrurilor. Vreţi să vă exprimaţi punctul de vedere, să spuneţi tot ce aveţi pe suflet, dar ar fi bine să tăceţi. Se recomandă meditaţia, plimbările în aer liber. Informații prețioase apar pe neașteptate.

Scorpion: Aspectele financiare şi chestiunile legate de bani vă ocupă întreaga zi. Este posibil să primiţi cadouri sau recompense băneşti. Relaţiile parteneriale sunt excelente, chiar dacă nu daţi importanţă acestui lucru. Astăzi nu comunicaţi prea bine, deci tăcerea este indicată.

Săgetător: Debordaţi de energie, aveţi mult şarm. În relaţiile parteneriale, etalaţi un adevărat talent artistic. La locul de muncă aveţi parte de situaţii excepţionale. Fiţi deschis la schimbări și țineţi cont și de relațiile profesionale.

Capricorn: Stările interioare prin care treceţi sunt controversate. Când aveţi chef de viaţă, când vă trece. Ar fi minunat dacă aţi reuşi să vă retrageţi un pic din cotidian şi să vă gândiţi în tihnă şi în taină la sufletul vostru. Sunt momente pasagere, însă organismul vostru are nevoie de linişte şi pace.

Vărsător: Astăzi vă puteţi bucura de prieteni. Chiar dacă sfaturile sau îndemnurile lor nu sunt pe placul vostru, veţi constata că vă sunt de folos. Nu vă obosiţi prea mult, sănătatea este destul de încercată! Orice problemă se iveşte, discutaţi cu membrii familiei. Vă vor fi alături necondiţionat.

Peşti: Vă preocupă în mod special cariera. Familia vă susţine în acest sens, fapt pentru care este indicat să ascultaţi părerea ei. Este o perioadă favorabilă pentru a vă redecora spațiul în care lucraţi, dar și spațiul personal de acasă. Prietenii nu sunt ceea ce par, deci fiţi prudent.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: