Horoscop

Berbec: Se pare că sunteţi nervos din cauza unor neînţelegeri în familie care vă supără mai mult decât v-aţi fi aşteptat vreodată. Vă sfătuim să fiţi mai flexibil şi să încercaţi să înţelegeţi slăbiciunile celorlalţi sau neputinţele. În acest fel veţi putea fi, la rândul dumneavoastră, înţeles, în momentele mai dificile.

Taur: Aveţi impresia că nu vă înţelege nimeni şi că partenerul de viaţă nu vă apreciază eforturile aşa cum s-ar cuveni. Trebuie să vă spuneţi nemulţumirile şi să încercaţi să ajungeţi la un consens. Aveţi toate şansele să vă ruinaţi ziua din cauza nepăsării. Fiţi prudent şi diplomat, altfel riscaţi să deteriorați relaţiile!

Gemeni: Vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă, iar acest lucru vă dă foarte mare poftă de viaţă. În ciuda faptului că nu staţi prea bine cu banii, faceţi împreună proiecte îndrăzneţe şi visaţi la lucruri extrem de frumoase. Cu multă perseverenţă veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit toate planurile, iar visurile să devină realitate.

Rac: Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate în timp să explodeze şi să vă treziţi în mijlocul unui conflict puternic. Trebuie să luaţi aminte la toate sfaturile pe care le primiţi de la cei apropiaţi şi să vă calmaţi cât de mult posibil.

Leu: Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că puteţi întâmpina dificultăţi. Nu aveţi dispoziţia necesară să vă bateţi capul cu tot felul de mărunţişuri şi preferaţi să vă retrageţi şi să găsiţi activităţi care presupun multă relaxare.

Fecioară: Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, atât pentru casă, cât şi în afaceri, dar acest lucru nu vă dă mari bătăi de cap. Vă descurcaţi excelent, pentru că sunteţi într-o formă de zile mari.

Balanţă: Dimineaţă s-ar putea să rataţi o întâlnire importantă şi să vă enervaţi din cauză că aveați planuri mari din acest punct de vedere. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să ajungeţi într-o situaţie neplăcută! Ar fi bine să vă concentraţi la ce aveţi de terminat şi să nu refuzaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă.

Scorpion: Sunteţi pus pe treabă şi vreţi să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp, dar acest lucru nu va fi posibil, oricât de sigur aţi fi pe situaţie. Nerăbdarea vă face să deveniţi agitat şi riscaţi să stricaţi anumite lucruri sau chiar relaţiile cu cei din jur. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile.

Săgetător: S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor pentru că aveţi priorităţi diferite în ceea ce priveşte achiziţionarea unor lucruri noi. Înainte de a-i reproşa ceva, gândiţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Trebuie să nu mai fiţi atât de egoist şi să îi lăsaţi şi pe cei din jur să îşi facă poftele.

Capricorn: Vă enervaţi pentru că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri cu care nu vă coincid ideile. Este necesar să ajungeţi la o soluţie comună pentru că altfel riscaţi să suferiţi mari pierderi financiare. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile importante pentru că nu veţi avea răbdarea necesară pentru a le face faţă.

Vărsător: Deveniţi irascibil din cauza atmosferei tensionate de la serviciu sau din familie. Evitaţi certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regula din care veţi avea numai de pierdut. După-amiază reuşiţi, cu ajutorul partenerului de viaţă, să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile.

Peşti: S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus, iar acest lucru vă provoacă neplăcere. Nu trebuie să disperaţi, ci trebuie să căutaţi soluţii. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un prieten să vă împrumute!

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: