Horoscop

Berbec: Stările de spirit sunt amestecate şi la fel și evenimentele la care veţi lua parte. Ziua este favorabilă meditaţiei profunde la diverse concepţii, idei, relaţii sau situaţii în care sunteţi implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru că influxurile astrale vă tot provoacă în acest sens.

Taur: Provocările dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru că legaţi totul de eforturile personale depuse şi plata aferentă acestora. La prima vedere, nemulţumirile financiare vă induc o atitudine nepotrivită faţă de persoanele superioare ierarhic de la serviciu.

Gemeni: Ziua vă aduce multă forţă, în special în segmentul profesional. Posibil să vă displacă multe şi mărunte la serviciu, în relaţiile colegiale, cele cu şefii sau vizavi de poziţia şi imaginea voastră în cadrul unui grup de lucru. Acum aveţi şanse deosebite de a realiza corecţiile necesare îmbunătăţirii acestora.

Rac: Se pare că vă veţi revizui multe idei, concepţii, poate chiar filozofii de viaţă îmbrăţişate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenţei vă vin informaţii preţioase, care, vreţi nu vreţi, vă conduc spre formularea unor observaţii şi concluzii cu totul noi.

Leu: Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii, vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informaţii deosebite legate de veniturile obţinute la un loc de muncă.

Fecioară: Ar trebui să acordaţi atenţie colaborărilor. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relaţia cu un partener de viaţă. Datorită poziţiei sociale, partenerii de afaceri pot dizolva rapid şi pe neaşteptate legăturile cu voi sau vă pot provoca la discuţii zgomotoase.

Balanţă: O zi în care va trebui să vă ocupaţi de treburile mărunte şi de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă. Bazaţi-vă mai mult pe voi, pentru că toţi ceilalţi au alte treburi şi vor refuza politicos să vă acorde vreun ajutor. Neplăceri pot apărea numai de la faptul că vă doriţi cu ardoare să faceţi cu totul altceva decât vă propune contextul zilei.

Scorpion: Îndreptaţi-vă atenţia spre relaţia cu persoana iubită şi copiii. Veselia este în toi, distracția domneşte în fundalul cotidian, aşa încât profitaţi de toate acestea şi alăturaţi-vă celor dragi în diverse acţiuni recreative sau necesare rezolvării unor nevoi personale.

Săgetător: Astăzi este bine să vă alăturaţi membrilor familiei, să luaţi legătura cu neamurile apropiate sau să vă îndreptaţi atenţia spre treburile gospodăreşti. Fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viaţă vă vor da peste cap planurile domestice. Solicitările din partea colaboratorilor sunt mari şi greu de ţinut în frâu.

Capricorn: Multă lume roieşte în preajma voastră şi oricât aţi dori să evitaţi contactul cu ceilalţi, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să vă ţină de vorbă pe teme diverse. În special, despre sectorul profesional şi cel al sănătăţii puteţi afla informaţii preţioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate într-un colţ al minţii vor reveni.

Vărsător: Calculele făcute în dimineaţa zilei, vizavi de plata aferentă eforturilor depuse în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiorii ierarhici de la serviciu. Discrepanţa dintre ce sumă aşteptaţi drept plată şi ceea ce primiţi efectiv vă răscoleşte profund.

Peşti: Este greu să vă adaptaţi evenimentelor zilei şi unui ritm impus de ceilalţi. Pentru că vă doriţi ceva mai multă intimitate, discreţie şi mai ales timp şi energie de a vă ocupa numai de voi, sigur că intraţi în polemici cu oricine vă iese în cale.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: