Horoscop

Berbec: Sunt posibile finaluri și începuturi nebănuite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Totuși, îndoiala, temerile, senzația de mers în gol vor fi accentuate. În a doua parte a săptămânii se conturează cheltuieli pe taxe, impozite, servicii și preocupări legate de bugetul disponibil comun cu alții.

Taur: La locul de muncă se întrezărește finalul unei etape. Activitățile profesionale le veţi desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor va fi excelent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe segmentele capului. Alimentaţi-vă sănătos, odihniţi-vă și, la nevoie, apelaţi la sfaturile specialiștilor.

Gemeni: Săptămâna debutează cu aspecte domestice și cu dialoguri furtunoase cu membrii familiei. Răbdare și țineţi cont de cele spuse de cei dragi. Și la serviciu se conturează mult de lucru, dar și treburi de rutină acasă. Oboseala și unele afecțiuni mai vechi își vor spune cuvântul. Dozați-vă eforturile și acceptaţi ajutorul celorlalți.

Rac: Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să vorbească cu voi vrute și nevrute. Aveţi de făcut călătorii scurte, pentru a rezolva diverse. Selectați-vă prioritățile și nu divagaţi prea mult. Activități domestice finalizate și discuții aprinse cu membrii familiei. Prudență, răbdare, discernământ.

Leu: Se conturează cheltuieli importante la începutul acestei săptămâni. Foarte animate devin relațiile cu anturajul apropiat. Apar șanse deosebite de a îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a vă face prieteni noi și de a vă remodela gândirea și comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul vostru, fiţi prudent cu vorbele și gesturile.

Fecioară: Aveţi nevoie de odihnă și de întoarcerea eforturilor spre propria ființă. Selectaţi-vă prioritățile, evitaţi spațiile aglomerate și persoanele care se implică nepermis de mult în viața voastră. Fiţi atent la cele discutate la locul de muncă și acceptaţi schimbările necesare. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile vă vor fi răsplătite.

Balanţă: Aveţi șanse minunate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții, așa încât rezervaţi momente special pentru voi și gândurile voastre. Aveţi încredere în voi și operaţi schimbările necesare dorite. Se pot accentua unele afecțiuni legate de sistemul digestiv și de cel renal, de aceea evitaţi suprasolicitarea nervoasă și fizică.

Scorpion: Primele zile ale săptămânii vă aduc în preajmă prieteni și persoane din anturajul socio-profesional. Dialoguri importante pe teme profesionale și reluarea unor sarcini de lucru. Se conturează reconfigurări importante, atât în ceea ce privește mentalitatea voastră, cât și atitudinea, relațiile cu ceilalți și planurile de viață.

Săgetător: Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, autoritățile sau cu persoanele autoritare din familie. Fiţi prudent și înțelegător. Renunțaţi la cei care v-au necăjit și la cei care observaţi că stau în preajma voastră doar pentru profitul lor. Sunt binevenite odihna și dialogurile interioare. Rezervaţi-vă momente și pentru plimbări în aer liber.

Capricorn: Relații provocatoare cu persoane aflate departe. Vor intra în sfera voastră de interes rafinarea mentală și dezvoltarea sufletească prin abordarea unor studii, cercetări sau cursuri de instruire deosebite. Selectaţi-vă prioritățile pe toate planurile! Apar schimbări importante, cu bătaie lungă în plan profesional.

Vărsător: O săptămână dinamică în plan profesional și financiar. Sunt posibile erori în actele financiare, ar fi bine să le verificaţi atent și să evitați investițiile sau schimbarea unor termeni și condiții din orice fel de contracte. Relațiile cu străinătatea se reconfigurează. Aparent lucrurile stau bine, însă există ceva greu de înțeles ce poate răscoli totul.

Peşti: Selectaţi-vă prioritățile, deoarece organismul este obosit și se pot evidenția afecțiunile circulatorii și cardiace. În relațiile parteneriale intervin discuții aprinse. Se recomandă prudență, întrucât mentalul și comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungeţi la un consens cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratorii.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: