Horoscop

Berbec: Dimineaţa survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate. E bine să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să fiţi o gazdă primitoare.

Taur: Dimineaţa înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune.

Gemeni: S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţă, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea şi forma intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social. Bazaţi-vă pe intuiţie, mai ales după-amiază, când trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

Rac: Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! După-amiază, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în care puteţi obţine câştiguri importante. Vă ambiţionaţi să rezolvaţi o problemă complexă şi vă deranjează lipsa de interes a celorlalţi.

Leu: După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să vă dezamăgiţi partenerii. După-amiază aflaţi că urmează să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

Fecioară: Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine. Aveți nevoie de un program riguros, ca să nu vă risipiţi energia.

Balanţă: Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiază vă vin în vizită câţiva prieteni. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Scorpion: Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare, dar nu e cazul să acceptaţi. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viaţă v-ar reproşa că neglijaţi şi mai mult familia.

Săgetător: Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă. După-amiază, intuiţia vă ajută să luaţi o decizie inspirată pentru cămin.

Capricorn: Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Se pare că aveţi probleme financiare. Din cauza lor, este posibil să nu vă simţiţi prea bine într-un grup de prieteni.

Vărsător: Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupaţi de o rudă bolnavă. Pentru că refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să devină încordate.

Peşti: Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi sensibil situaţia financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri. Aveţi şanse mari să obţineţi venituri suplimentare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la orice fel de speculaţii.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: