Horoscop

Berbec: Intrați în contact cu o persoană care vă propune să investiți într-o afacere, dar să faceți şi economii. Sunteți de acord, cu speranţa că această decizie v-ar putea schimba viaţa în bine. Simțiți nevoia de siguranţă în relaţie și de teamă să nu aibă de suferit vă opuneți schimbărilor şi astfel au loc câteva certuri în familie.

Taur: Aveți parte de cea mai proastă zi din săptămână. Astrele nu vă sunt favorabile nici pentru a obţine beneficiile financiare la care sperați, nici pentru călătoria pe care intenţionați să o faceți în afara localităţii.

Gemeni: Nu sunteți într-o pasă prea bună, iar abilităţile de bun comunicator dau greş. Evitați să faceți investiţii majore sau chiar să cumpărați mici obiecte, pentru că veți regreta. Vă puneţi tot mai multe întrebări despre partenerul dumneavoastră, iar dacă sunteţi singur, așteptați până după prima întâlnire ca să vă faceţi o părere.

Rac: Vă treziți apatic, iar familia şi colegii de serviciu vor încerca să vă facă să vă simţiți mai bine. Pot fi de vină oboseala sau problemele financiare cărora a trebuit să le faceți faţă în ultima vreme.

Leu: Trebuie să faceţi faţă unor probleme profesionale sau financiare. Nu sunteți într-o pasă prea bună, iar spre seară ar trebui să vă vedeți cu prietenii. Amânați întâlnirea, fiindcă vreți să petreceți mai mult timp cu familia şi să vă dați seama de ce sunteți inhibat, şi nu vă simțiţi capabil să vă exprimați clar părerile.

Fecioară: Aveţi nevoie să evoluaţi într-un climat de încredere şi complicitate. Simţiți nevoia de schimbare şi să vă implicați în activităţi noi. Este momentul ideal să le acordați celor apropiaţi atenţia pe care o merită şi să desfăşuraţi împreună activităţi gospodăreşti: gătiţi, faceţi curăţenie etc.

Balanţă: Vă măriţi aria de contacte şi cultivaţi relaţiile utile pentru a vă realiza ambiţiile profesionale. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă. Aveți multe probleme pe cap, dar nu vă lăsați doborât pentru că aveți foarte multă energie. Aveți grijă pe ce cheltuiți banii pentru că vă puteți confrunta cu probleme.

Scorpion: Nu mai lăsați jobul să vă streseze şi acordați-le celor dragi mai multă atenţie. Încercați să amânați anumite proiecte, sarcini, iniţiative la serviciu, pentru că riscați să pierdeți energie şi bani. Ascultaţi ce au de spus prietenii apropiaţi. La serviciu, adoptaţi un ritm de lucru regulat, nu unul contracronometru.

Săgetător: Apare o ocazie bună pentru o afacere, dar nu vă grăbiți. Nu trebuie să luați azi o decizie, mai gândiți-vă câteva zile înainte să vă hotărâți cum faceți. Cu banii staţi destul de prost, aşa că, cel puţin deocamdată, trebuie să strângeţi cureaua. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu aproape toţi din jurul dumneavoastră.

Capricorn: Nu prea stați bine la capitolul comunicare, motiv pentru care abţineți-vă de la orice comentarii. Nu este cea mai bună zi să vă implicați în parteneriate şi ar fi bine să refuzați orice ocazie care vi se arată. Aveţi grijă cu un individ care, după ce v-a ignorat o bună perioadă de timp, revine cu un zâmbet mare pe faţă.

Vărsător: Un apropiat vă cere ajutorul. Dacă vă arătaţi generos şi serviabil, veţi fi recompensat. Sunteți într-o formă bună, ideile curg pe bandă rulantă, iar persoanele care nu vă plăceau devin brusc agreabile. Vă implicați în treburile gospodăreşti, vă ajutaţi familia și vă bucurați că puteți să petreceți atâta timp cu ea.

Peşti: Simţiți nevoia să vorbiți cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale. Aveți senzaţia că partenerul v-a neglijat, însă nu vă lăsați copleşit de tristeţe. Sunteți inhibat şi vreți să respingeți pe toată lumea, dar schimbați-vă comportamentul pentru că vă afectează relaţia de cuplu.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: