Horoscop

Berbec: Luna prezentă în semnul vostru zodiacal nu vă dă stare. Sunteți nerăbdător, dar și foarte original și creativ. Astăzi puteți consolida niște relații, inclusiv pe cea de cuplu, cu condiția să fiți sincer și dispus să negociați poziția fiecăruia într-un context dat.

Taur: Luna în Berbec vă îndeamnă la autoevaluare. Mai ales dacă sunteți dornic să vă creșteți veniturile și vă gândiți la o strategie aducătoare de bani, acum e momentul să vă întăriți încrederea în propriile forțe, prin conștientizarea punctelor forte și acceptarea sau transformarea celor slabe.

Gemeni: Sunteți ceva mai protejat astăzi de furtunile provocate de Luna în Berbec și aspectele sale tensionate. Reușiți să vă păstrați echilibrul, indiferent ce se întâmplă în jurul vostru. Atitudinea orientată către relații și socializare vă ajută foarte mult să vă inspirați și să găsiți noi culoare de manifestare a talentelor voastre, cu sprijinul unor persoane discrete.

Rac: Experiențele inedite și schimbările care pot apărea în sfera profesională vă pot face nerăbdător și impulsiv, mai ales când simți că nu aveți situația sub control. Contați pe sprijinul prietenilor, al partenerului de viață și cunoștințelor.

Leu: Viitorul poate lua întorsături neașteptate sau visele și aspirațiile voastre capătă nuanțe noi. În orice caz, niște vești neașteptate, niște informații venite pe nepusă masă se pot constitui în schimbări de direcție semnificative și aducătoare de bucurie. Financiar și profesional, bate fierul cât e cald! Adică acum!

Fecioară: Nu sunteți scutit de schimbări în această perioadă. De fapt, simțiți că ceva stă să se schimbe, că într-un fel sunteți împins înainte și nu mai puteți sta pe loc. Schimbările pe care le-ați tot amânat, acum încep să se producă. Surprizele de astăzi, mai ales de natură financiară, e posibil să vă destabilizeze, dar rămâneți optimist.

Balanță: O zi cu experiențe imprevizibile, amestecate, și surprize de la partenerul de viață sau un asociat. Însă, dacă mizați mai mult pe creativitatea și diplomația voastră, dacă sunteți atent la cauzele din spatele reacțiilor celorlalți, veți înțelege mai mult și veți putea să vă poziționați în mod sănătos în orice eventuală negociere sau dispută.

Scorpion: S-ar putea să aveți sentimentul că lumea voastră se prăbușește, pentru că cel puțin la locul de muncă, din nou pare să se schimbe totul. Și totuși, aveți susținere importantă în această perioadă, de la prieteni și oameni cu care împărtășiți aceleași idei și proiecte.

Săgetător: Nemulțumirile de ordin material pot ieși la iveală astăzi, odată cu dorința de a cumpăra ceva sau de a vă face un moft costisitor. Cu sprijinul și înțelepciunea partenerului de viață, această stare se diluează și este înlocuită de noi strategii de lucru și înaintare, adecvate împlinirii scopurilor voastre.

Capricorn: Stări schimbătoare, capricii exprimate plenar și/sau surprize în mediul familial. În orice caz, ziua aceasta aduce destul de mult neastâmpăr, impulsivitate și nerăbdare, de aceea e necesar să fiți ponderat și discret, iar dacă nu puteți, măcar să nu vă învinovățiți. Pe de altă parte, această zi poate aduce inspirație și idei progresiste.

Vărsător: Având în vedere că sunteți predispus la agitație și stres, din cauza agendei foarte încărcate, e foarte important să vă stabiliți niște pași clari de urmat și să-i respectați, dacă vreți să obțineți rezultatele dorite. În plan personal, aveți parte de experiențe frumoase și de surprize plăcute de la copii sau de la persoana iubită.

Pești: Astăzi sunteți tentat să vă întindenți mai mult decât vă este plapuma, în ceea ce privește banii și cheltuirea lor. Prin urmare, fiți precaut, protejați-vă resursele, stați departe de cheltuieli impulsive și inutile. De asemenea, fiți gata să cereți cât meritați pentru serviciile pe care le oferiți.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: