Horoscop

VALABIL PENTRU 20 IUNIE

Berbec: Berbecii îşi vor pune la cale un plan întocmit în urmă cu multă vreme. Asumaţi-vă riscul, mai ales în dragoste, pentru că este o perioadă fructuoasă din punct de vedere sentimental. Ieşiţi, flirtaţi, distraţi-vă şi cunoaşteţi oameni noi. Doar aşa vă veţi oferi o pauză de la stresul cotidian şi, în plus, v-aţi putea găsi perechea.

Taur: Taurii sunt încurcaţi în gura propriilor gânduri. Înainte de a vă implica în afaceri, încercaţi să gândiţi lucrurile în profunzime, să vă analizaţi şansele de câştig şi paşii pe care urmează să îi faceţi. Cereţi şi acceptaţi sfaturile celor apropiaţi, mai ales dacă vă cunosc destul şi ştiu prin ce treceţi în această perioadă.

Gemeni: Nu vă asumaţi riscuri suplimentare în această zi. Alegeţi carea uşoară, sigură şi staţi departe de conflicte. Este o perioadă bună în dragoste, dar nu şi în afaceri. Fiţi cu băgare de seamă în privinţa colegilor de serviciu sau a superiorilor. Ar fi o idee înţeleaptă să vă căutaţi bunăstarea în altă parte.

Rac: Racii promit să nu mai fie afectaţi în plan emoţional, însă evenimentele curente nu vor fi lipsite de lacrimi. Se prea poate ca emoţia unui spectacol sau a unui anunţ important de familie să vă stârnească, iar fericirea pe care o veţi simţi în interior să se reverse asupra celor din jur. Este o zi bună.

Leu: Leul în această zi este predispus unui risc de conflict cu el însuşi. Poate că fobiile din copilărie se vor înrăutăți sau visele care apar dintr-un proiect extrem de ambițios vor apărea din nou. Încercați să scăpați de puterea acestor gânduri care vă macină.

Fecioară: Fecioara nu trebuie să permită invidiei şi orgoliului să îi conducă ziua. Învață să te bucuri de succesul celor dragi. Orice idei care vizează creația sunt binevenite. 

Balanţă: Balanţa îşi poate schimba echilibrul emoţional din cauza unui eveniment minor. Scandalurile, resentimentele și controversele cauzate de lipsa echilibrului emoțional nu sunt excluse. Se recomandă să vă liniştiţi cât mai curând posibil, să acordați atenție lucrurilor și să vă interziceți iritabilitatea.

Scorpion: Planurile Scorpionului se pot schimba de mai multe ori. Înainte de a face un compromis, pentru a îndeplini cerințele sau capriciile cuiva, gândiți-vă la :profesionale.

Săgetător: Astăzi, Săgetătorii riscă să uite o promisiune făcută în urmă cu mai mult timp unei persoane foarte dragi. Aţi putea să vă reîntoarceţi la un obicei prost, cu care v-aţi luptat cu succes şi la care aţi renunţat de multă vreme. În afaceri, lucrurile nu merg foarte bine.

Capricorn: Capricornii emană senzualitate prin toţi porii. Astăzi, v-aţi putea întâlni jumătatea, în cazul în care nu sunteţi implicat într-o relaţie. Eliberați-vă dorințele și visele. Există o șansă unică să atrageţi atenția unei persoane care vă atrage de foarte multă vreme. Nu vă lăsaţi intimidaţi, acţionaţi şi veţi trage lozul câştigător.

Vărsător: Mediul în care lucrează Vărsătorii poate provoca disconfort. Cel mai probabil, majoritatea momentelor neplăcute vor apărea la locul de muncă. Este posibil să fiți nevoiți să comunicați mai mult cu un coleg pe care l-aţi disprețuit din momentul în care l-aţi cunoscut.

Peşti: Astăzi, Peştii pot rata o afacere extrem de profitabilă. Vă place aventura, iar asta v-ar putea deturna atenţia de la o întâlnire importantă. Luați în considerare această previziune și fiți foarte atent atunci când începeți un nou proiect. În plan personal, totul este încununat de succes.

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: