Horoscop

Valabil pe 5 iulie

Berbec: Astăzi este timpul să vă respectaţi mai mult promisiunile. Altfel, riscaţi să stârniţi anumite conflicte în familie. Din nefericire, nu aveţi cum să contraziceţi pe nimeni pentru că ştiţi că dreptatea este la ei. Mai bine vă abţineţi de la comentarii şi încercaţi să îndreptaţi lucrurile.

Taur: Sarcinile profesionale sunt din ce în ce mai solicitante şi simţiţi că o să clacaţi curând. Nici viaţa de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei acute a finanţelor.

Gemeni: Sunteţi într-o perioadă în care aveţi mintea foarte deschisă şi puteţi fi foarte receptiv la idei şi la proiecte noi. Este important să fiţi consecvent în acţiunile dumneavoastră. Astfel, veţi dovedi că sunteţi capabil să întreprindeţi lucruri importante.

Rac: Iniţiativele dumneavoastră profesionale sunt primite cu mult entuziam de colaboratori, dar nu şi de persoana iubită. Acest lucru poate să vă provoace anumite neplăceri. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.

Leu: Energia creativă, dar şi cea fizică sunt la cote maxime, astfel încât nimic nu pare să vă stea în cale pentru a vă lărgi perspectivele, a studia domenii noi şi a vă face cunoscute cu multă încredere talentele personale.

Fecioară: Simţiţi nevoia de multă iubire şi afecţiune din partea celor din jur. De asemenea, aveţi nevoie să vă apreciaţi mai mult. Nu trebuie să vă sfiiţi să găsiţi în interiorul dumneavoastră puterea, dar şi capacitatea de a vă valoriza.

Balanţă: În cercul dumneavoastră de prieteni aveţi toate şansele să acaparaţi atenţia. Trebuie să vă expuneţi convingerile în care credeţi cu toată fiinţa. Apariţia dumneavoastră strălucitoare poate atrage un nou partener.

Scorpion: Sunteţi într-o perioadă în care aveţi inspiraţia de vă alege prieteni de nădejde, pe care vă puteţi baza pe tremen lung. De asemenea, sunteţi în căutarea unor idei care să vă aducă mai multe venituri. Şi aveţi toate şansele să le obţineţi şi să vă atingeţi scopul.

Săgetător : În această zi nu sunteţi foarte bine organizat, iar asta vă poate aduce neplăceri. Însă, aveţi avantajul că vă puteţi ghida foarte bine după intuiţie. De asemenea, vă puteţi baza pe o persoană apropiată, care este dispusă să vă sfătuiască.

Capricorn: Astăzi este o zi potrivită pentru a plănui o vacanţă binemeritată. Sunt şanse ca persoana iubită să vă surprindă în mod plăcut cu o invitaţie pe meleaguri exotice. Ideea e originală şi vă va fi pe plac.

Vărsător: Aveţi planuri îndrăzneţe de viitor şi vă veţi mobiliza toată energia de care dispuneţi pentru ca acestea să fie vizibile şi să constituie subiect de mândrie pentru partenerul dumneavoastră. Atenţie maximă la investițiile riscante. Trebuie să vă gândiţi foarte bine înainte de a achiziţiona ceva.

Peşti: Astăzi aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate. Acestea nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp. Fiţi precaut şi faceţi investiţii profitabile.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: