Horoscop

Valabil pe 27 septembrie

Berbec: Cineva cu care aţi avut o dispută verbală vrea să încheie definitiv subiectul şi o să vă împacați, că aveţi nevoie unul de celălalt. Aţi putea primi ok-ul pentru un proiect care v-ar aduce câştiguri, şi v-ar da şi acea doză de adrenalină cu care să vă alimentaţi, să fiţi în formă.

Taur: A sosit timpul să vă doftoriciţi dacă e nevoie, ca să lucraţi la capacitate maximă şi va şi distraţi. Provocări de tot felul - la serviciu şi e bine să fiţi pe fază - să reacţionaţi la ofertele de lucru, la o invitaţie în deplasare, să vă oferiţi o şansă de promovare.

Gemeni: O să vă bucuraţi de veștile-surpriză - că o să apară un copil în familia voastră, că se căsătoreşte cineva - poate chiar voi. La voi creativitatea e la loc de cinste, şi de-aici vin satisfacţiile de tot felul, vă stimulează şi pe mai departe şi o să aveţi de câştigat, printre altele şi bani.

Rac: Poate v-aţi decis cu banii strânşi să vă luaţi o casă de vacanţă, asta dacă nu vă mutaţi în altă localitate şi de-aici vă cumpăraţi acea casă. O să acordaţi mai multă atenţie locuinţei, zugrăviţi, faceţi schimbări, cumpăraţi ceva nou, daţi refresh interiorului şi poate amenajaţi ceva şi la exterior.

Leu: O să faceţi rost de bani în plus din colaborări, dacă staţi bine cu timpul şi o să vă permiteţi mult mai multe lucruri. Apar solicitări care vă storc de energie şi o să vă remontaţi din mers pentru ca resurse aveţi. Trebuie doar să le accesaţi să faceţi tot ce v-aţi propus.

Fecioară: Şi vouă vă pot intra bani din surse diferite şi să-i reinvestiţi c-aveţi planuri mari de viaţă - poate vă căsătoriţi. La voi se lărgeşte orizontul, o să aveţi o altă perspectivă şi veţi primi ajutor ca să se concretizeze ce vă doriţi, să spargeţi monotonia din viaţa voastră.

Balanță: E cineva care vrea să fiţi împreună şi v-o spune, va da dovezi de dragoste şi dacă e reciprocitate o să vă meargă bine. O să vă orientaţi spre alt domeniu profesional, aveţi idei, proiecte, şi vreţi să cuceriţi noi teritorii care să vă aducă recunoaştere publică, dacă se poate.

Scorpion: Se poate să vă invite cineva la cafea, la un eveniment monden, e rost de socializare şi chiar o să fie pe gustul vostru. Sunt accente cam ascuţite pe segmentul sănătate şi dacă nu vă îngrijiti, o să aveţi de furcă, o să vă şi coste şi-o să vă şi doară, ştiţi doar.

Săgetător: Prietenii vă scot pe la întruniri, poate faceţi parte dintr-o organizaţie, oricum, se pare că aveţi obiective comune. Voi vă aflaţi într-un crescendo, şi o să avansaţi pe mai multe planuri, o să vă alegeţi şi cu bani, o să umpleţi căsuţele goale ale vieţii voastre, va reinventaţi.

Capricorn: Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva şi să fie un respiro după o perioadă de agitaţie şi tensiuni de tot felul. Vă pregătiţi de o nouă carieră, poate mai daţi nişte examene, vreun test ca să fiţi admişi la nivelul următor care să vă permită şi un salariu mai mare.

Vărsător: Poate vă face o surpriză partenerul de cuplu şi o să ieşiţi împreună la sfârşit de săptămâna undeva prin lume, să vă plimbaţi. Întrevedere cu cineva care vă sugerează o idee de afaceri şi poate reuşiţi să o puneţi în practică, să deveniţi cunoscuţi, său şi mai cunoscuţi prin ceea ce faceţi.

Pești: E bine să fiţi ceva mai chibzuiţi cu banii şi să mai puneţi ceva de-o parte, să aveţi o rezervă în caz de ceva, să fie acolo. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă faceţi planuri mari cu ei, să vă duceţi în weekend într-o zonă turistică şi să petreceţi mai mult timp cu partenerul de cuplu, să fie sudată relaţia.

Vizualizări: 1,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: