Horoscop

Valabil pe 25 septembrie

Berbec: Voi sunteţi pe punctul de a legaliza o relaţie, poate chiar vă căsătoriţi pentru că simţiţi că e tot ce vă trebuie, persoana respectivă. O să puteţi semna un contract şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar, mai faceţi nişte cumpărături pentru casa şi în special copiilor le luaţi ce au nevoie.

Taur:  Cineva de care vă e dor apare şi o să aveţi prilejul să-i spuneţi ce simţiţi, numai s-aveţi curaj. Poate vă trebuie mai mult spaţiu ca să vă întemeiaţi o familie şi o să apelaţi la un credit sau mai construiţi o cameră, ridicaţi un etaj, după posibilităţi.

Gemeni: Se poate să aibă loc vreun eveniment, vă duceţi la întrunire cu oameni din breasla voastră şi o să luaţi în calcul un proiect care să vă propulseze în carieră. Voi poate luaţi nişte bani din particular şi o să aveţi de buzunar şi pentru ieşirile din week-end, ca să nu vă mai lăsaţi copleşiţi de problemele de serviciu.

Rac: O să vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să fiţi împreună, dar aveţi o reţinere, nişte dubii, peste care o să puteţi trece, totuşi, la un moment dat. Se poate să vă preocupe un nou domeniu, de studiu, să vă înscrieţi la nişte cursuri, şi de-aici se poate creiona cariera voastră - şi-o să fie cu succes.

Leu: Se poate să luaţi nişte bani şi să plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână sau să-i trimiteţi doar pe copii.Pentru voi un proiect nou la orizont şi o să găsiţi susţinere la nişte oameni care vă apreciază şi o să vă fie mai uşor, o să vă rămână timp şi pentru voi.

Fecioară: Poate vi se dă ok-ul pentru un job, un proiect personal care poate fi rampa voastră de lansare pe o nouă orbita profesională.Aveţi multă energie şi tot atâta motivaţie să vă reinventaţi, să vă depăşiţi limitele ca să aflaţi de ce sunteţi în stare, să reconsolidaţi stima voastră de sine.

Balanță: Relaţia de cuplu se va regla din mers şi o să ieşiţi mai des în oraş, pe la evenimente ca să mai adăugaţi nişte condimente - relaţiei. Vă aflaţi într-o stare de echilibru şi o să vă străduiţi s-o menţineţi intactă, pentru că aveţi nevoie de armonie, că de aer.

Scorpion : E posibil să daţi avansul pentru o casă, o maşină, să rezolvaţi probleme care ţin de familie, de copiii voştri. Vă pot reuşi acele lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi încheiaţi un capitol de viaţă şi deschideţi altul, ca să vă dezvoltaţi, să existe o evoluţie.

Săgetător: O să vă alăturaţi unor oameni care îşi unesc forţele să salveze alţi oameni - practic, pentru o cauză anume. E cineva care vă tot invita în străinătate şi s-ar putea să vă duceţi dacă mai aveţi câteva zile libere, o săptămână şi poate găsiţi şi nişte bilete mai ieftine de transport.

Capricorn: O ieşire cu grupul de prieteni v-ar decupla de la stresul care vă taie cheful de viaţă - şi v-ar remonta. Se poate să obţineţi mai mulţi bani de la şefi dacă vă tocmiţi, veniţi şi cu argumente şi o să aveţi răbdare - că s-ar putea să-i primiţi treptat.

Vărsător: O neînţelegere mai veche din relaţia de doi se poate remedia după o discuţie, un tete-a-tete - poate la malul mării, sau la munte undeva. O să perfectaţi o situaţie scriptică şi o să vă lansaţi într-o nouă provocare destul de solicitantă, dar o să fie pe puterile voastre, o să vi se potrivească.

Pești: O să dispuneţi de nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi plecaţi pe undeva pentru două zile, la relax. Poate vi se oferă ceva nou de făcut şi o să aveţi prilejul să vă puneţi în valoare nişte calităţi pe care le-aţi ţinut ascunse şi poate nici voi nu ştiaţi de ele.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: