Horoscop

Valabil luni, 23 septembrie

Berbec: Înnoiri pe toate planurile, direcții noi de viață și activitate. Este bine să vă concentraţi numai pe interesele voastre, să vă cultivaţi gândirea pozitivă și să vă orientaţi spre a relaționa cu alți oameni. Numai de voi depinde de acum încolo bunul mers al vieții. În plan financiar, variante noi de câștig din munca proprie.

Taur: Sunt momente bune pentru a vă regândi planurile de viață și pentru a vă remodela concepțiile după care vă ghidaţi deciziile și acțiunile. Posibile probleme de sănătate pe segmentul capului și gâtului. Dialogurile tăinuite cu persoane apropiate vă vor furniza informații deosebite din segmentul profesional.

Gemeni: Este momentul să vă desprindeţi din relațiile vechi și să renunțaţi la acțiunile comune cu alții. Chiar dacă unele situații vor implica și discuții aprinse sau reproșuri, fiţi prudent și îndepărtaţi-vă de oamenii neserioși. Aveţi nevoie de odihnă, detașare de cotidian, meditații interioare și vizite în locuri sfinte.

Rac: Este posibil să obțineţi o funcție de conducere sau măcar aprecierea și susținerea sinceră a unor șefi. Aveţi tendința de a riposta la orice autoritate care se exercită în preajmă și căreia sunteţi cumva nevoit să vă supuneţi. Fiţi prudent și evitaţi dezvoltarea conflictelor, deoarece se pot întinde pe perioade mari de timp.

Leu: Sunteţi animat de gânduri mărețe, idealuri nobile și de filozofii noi de viață. Sunt șanse de evoluție personală și profesională, bine fiind să profitați de ele. Relații noi cu străinătatea, pentru studii, muncă sau vacanțe. Profesional sunteţi bine văzut și susținut de către șefi.

Fecioară: Se deschide o etapă de câștig de la și prin alții, se lămuresc chestiuni financiare și materiale trenante. Documentele financiare și demersurile privitoare la investiții și la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Evitați contractarea creditelor și acumularea datoriilor de orice fel.

Balanţă: Este rost de parteneriate noi în plan personal sau profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este important să vă concentraţi pe interesele voastre și pe ceea ce vă este util. Financiar, apar oportunități noi de câștig de la și prin alții, o moștenire, un partaj sau achitarea unor datorii vechi.

Scorpion: Este rost de obținerea unor colaborări fructuoase, cel puțin pentru un an de acum încolo. Sănătatea este foarte vulnerabilă în mod special pe segmentele capului și sistemului renal. Ar fi bine să vă planificaţi un program de îngrijire corporală și analize medicale. Se îmbunătățește relația cu partenerul de viață.

Săgetător: În plan profesional se deschide o nouă etapă, care aduce schimbări impresionante și definitive. Poate fi vorba despre implicarea în activități noi, apariția unor colegi noi de bună calitate sau obținerea unui nou loc de muncă. Sănătatea este pe un trend ascendent, însă nu forțați nota și îngrijiți-vă corespunzător.

Capricorn: Treburile gospodărești și relațiile familiale vă atrag atenția în mod deosebit în această săptămână. Sunt șanse să vă îndrăgostiți, să legați o relație frumoasă și de bun augur, începând o etapă de lungă durată în acest sens. La serviciu aveți multe de făcut, însă cum starea de spirit este bună, veți lucra cu plăcere cu ceilalți.

Vărsător: Se deschide sezonul călătoriilor pe distanțe scurte, puteți să vă faceți planuri mărețe în acest sens. Acasă, în plan familial, se îmbunătățesc vizibil condițiile locative și relațiile cu membrii familiei. Ar fi bine să discutați deschis cu cei dragi despre planurile tale de viitor. Rezervați-vă momente pentru odihnă și pentru hobbyuri.

Peşti: Cheltuiți strictul necesar și chiar ar fi bine să puneți și ceva bani deoparte. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă definitiv, conturându-se o etapă în care vor veni în preajma ta alte persoane, de o calitate foarte bună. Demersuri intelectuale, studii, călătorii pe distanțe scurte, dialoguri fructuoase cu alții.

Vizualizări: 1,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: