Horoscop

Valabil pe 15 noiembrie

Berbec: Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vine din nou să vă convingă să fiţi împreună, ca să profitaţi de o a doua şansă. O să duceţi munca de lămurire cu cineva care vrea să vă dea de lucru, după cum crede de cuviinţă, dar o să vă impuneţi şi voi punctul de vedere, să fie totul echitabil.

Taur: Vă revin nişte drepturi băneşti dintr-o colaborare, şi o să vă descurcaţi altfel cu banii, poate-i puneţi deoparte pentru ceva special. Poate abia acum bateţi palma pentru o afacere demarată prin septembrie, octombrie şi o să meargă treaba destul de bine, o să câştigaţi bani frumoşi.

Gemeni: Relaţia de cuplu avansează cu paşi repezi spre o căsătorie în care chiar credeţi, că aţi atins acea maturitate, în sfârşit. E posibil s-apara cineva care să vă coopteze într-o activitate care să vă stimuleze creativitatea şi să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională.

Rac: Se poate să faceţi o curăţenie generală şi să aruncaţi tot ce nu mai folosiţi şi să luaţi lucruri noi - în schimb -, şi de bună calitate. Se poate să lucraţi ceva în particular şi să fie un proiect de viaţă personală care să se dezvolte treptat, şi să devină o activitate permanenta, de-ntreținere.

Leu: Poate-o să primiţi o invitaţie la o megapetrecere, e posibil să vi se propună să deveniţi naşi de cununie, sau de botez pentru nişte oameni dragi. Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă gândiţi serios la căsătorie, poate vă doriţi şi copii, vă luaţi şi casa.

Fecioară: Se poate să intre la plata un proiect bănos şi să vă şi înfruptaţi din suma asta consistentă, să vă luaţi tot felul de lucruri după care tânjeaţi. Vi se vor semna nişte acte, o să primiţi şi un calificativ de top de la şcoală, sau or fi evaluările de la serviciu, poate luaţi parte la o preselecţie şi o să fiţi câştigători.

Balanță: E posibil să câştigaţi nişte bani în plus la salariu şi să vă permiteţi un alt standard de viaţă. Vă mobilizaţi uşor să-ncepeti ceva care să vă scoată în lumina reflectoarelor şi să vă consolidaţi imaginea, poziţia pe firmament, să căpătaţi un bun renume.

Scorpion: O să reglaţi situaţia şcolară, poate le rezolvaţi copiilor o problemă delicată, legată de studiu, profesori. Sunt lucruri pe care le-aţi început de multă vreme şi pe care-abia acum le puteţi finaliza şi să treceţi la următorul nivel, să fie un progres vizibil.

Săgetător: Poate că o să vă faceţi timp şi pentru socializare, mai cunoaşteţi lume nouă şi o să vă găsiţi şi voi perechea de suflet. O să va-ngrijiti şi de voi, de cum arătaţi, de sănătate şi o să ieşiţi mai des pe la evenimente ca să consolidaţi relaţiile cu anturajul.

Capricorn: Vin vremuri mai bune pentru voi, fiţi încrezatori şi o să lucraţi ce vă place şi pe bani mai mulţi chiar. Se pare c-o să găsiţi susţinere la cei din jur şi o să daţi gata toate problemele care erau pe lista de aşteptare şi o să scăpaţi de nişte stresuri.

Vărsător: O să luaţi poate mai mulţi bani şi o să vă oferiţi atât vouă, cât şi alor voştri mici răsfăţuri, şi să vă crească stima de sine. O să vă pregătească o surpriză partenerul de cuplu şi va scoate la plimbare într-o staţiune turistică, în week-end şi o să vă prindă bine schimbarea.

Pești: Poate abia acum vă faceţi timp să daţi pe la prietenii care locuiesc fie prin ţară, fie în străinătate, undeva, şi o să fie un respiro. Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând şi o să vă luaţi nişte lucruri utile pentru casa, poate pentru c-o s-aveţi, în curând, nişte musafiri mai simandicoşi.

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: